بازی چندنفره Assassin’s Creed لغو شد

دوشنبه 20 بهمن 1404 - 23:08
مطالعه 1 دقیقه
لوگوی هنری سری Assassin’s Creed
ظاهرا بخش چندنفره Assassin’s Creed Shadows رسماً کنار گذاشته شده است.
تبلیغات

درحالی‌که هواداران منتظر بودند تا درکنار تجربه تک‌نفره اساسینز کرید شدوز، طعم همکاری تیمی در دنیای نینجاها را هم بچشند، گزارش‌های تازه از لغو یکی دیگر از پروژه‌های موردانتظار این شرکت خبر می‌دهند. پروژه مخفی Assassin’s Creed League که قرار بود انقلابی در تجربه چندنفره این مجموعه باشد، سرانجامی جز توقف تولید نداشت.

همان‌طور که رسانه Origami گزارش داد، Assassin’s Creed League در ابتدا به‌عنوان یک بسته الحاقی برای بازی Assassin’s Creed: Shadows در نظر گرفته شده بود. این بخش قرار بود به گیمرها اجازه دهد تا در گروه‌های چهارنفره، مأموریت‌های داستانی و تعاملی را در فضای ژاپن فئودال پیش ببرند. اما یوبیسافت پس از ارزیابی‌های فنی به این نتیجه رسید که رساندن این بخش به استانداردهای کیفی، بیش از حد زمان‌بر و هزینه‌بر خواهد بود.

استودیو یوبیسافت انسی تلاش کرد تا این پروژه را نجات دهد. آن‌ها حتی به فکر تبدیل اساسینز کرید لیگ به یک بازی کوچک‌تر و مستقل افتادند که از بخش‌هایی از نقشه اساسینز کرید شدوز استفاده می‌کرد. تست‌های آلفای این بازی برای آغاز در اردیبهشت ۱۴۰۵ (می ۲۰۲۶) برنامه‌ریزی شده بودند، اما درنهایت مدیران یوبیسافت تصمیم گرفتند این ایده را هم کنار بگذارند.

با وجود لغو کامل پروژه، همه زحمات تیم سازنده هدر نرفته است. گزارشی از Ubisoft Vantage نشان می‌دهد که یک تیم کوچک ۱۰ نفره همچنان روی میراث این پروژه کار می‌کنند. هدف فعلی آن‌ها انتقال دستاوردهای فنی و کدهای نوشته‌شده به موتور بازی‌سازی Anvil است؛ به این امید که در نسخه‌های آینده اساسینز کرید شاهد حالت‌های کو-آپ پیشرفته‌تری باشیم.

نظرات