چرا ساخت بازی ویچر در دهه ۹۰ میلادی لغو شد؟

چهارشنبه 17 دی 1404 - 10:20
مطالعه 3 دقیقه
سلاخی هیولا توسط گرالت در بازی The Witcher
گزارش جدیدی دلیل لغو شدن توسعه یک بازی ویچر در دهه ۹۰ میلادی را فاش کرده است.
تبلیغات

در تازه‌ترین اخبار بازی و به نقل از رسانه TheGamer، ارتباط دادن شهرت داستان ویچر با تلاش‌های شرکت لهستانی سی‌دی پراجکت رد کار آسانی است؛ چراکه این توسعه‌دهندگان با عرضه مجموعه بازی The Witcher و به خصوص نسخه سوم که اکنون یکی از بهترین بازی های جهان باز به‌شمار می‌رود، توانستند محبوبیت و اعتبار زیادی را به این مجموعه اضافه کنند. حال مشخص شده است که ساخت یک بازی ویچر از سال‌ها قبل در ذهن توسعه‌دهندگان شکل گرفته بود. در واقع، سی‌دی پراجکت رد اولین توسعه‌دهنده بازی‌های ویدیویی نبود که به اقتباس از آثار آندری ساپکوفسکی پرداخت.

در دهه ۹۰ میلادی، استودیویی به نام متروپولیس سافت‌ور ساخت یک بازی ویچر را شروع کرده بود. یک از اعضای این استودیو به نام آدریان چمیلارز ابتدا در یک گردهمایی تصادفی با ساپکوفسکی ملاقات کرد و از او درباره احتمال ساخت یک بازی ویچر پرسید. ساپکوفسکی با این ایده موافقت کرد؛ بنابراین تولید یک بازی بر اساس داستان‌های ویچر در سال ۱۹۹۶ یعنی بیش از یک دهه قبل از انتشار اولین بازی The Witcher سی‌دی پراجکت رد آغاز شد.

بااین‌حال بازی ویچر استودیو متروپولیس سافت‌ور هرگز به نتیجه نرسید و تا امروز دلیل آن را نمی‌دانستیم. اخیرا چمیلارز در مصاحبه‌ای حضور یافت و فاش کرد که چرا بازی ویچر تیم متروپولیس سافت‌ور هرگز عرضه نشد. او در ابتدا این تصمیم را یک «حماقت مطلق» توصیف کرد و در ادامه افزود که لغو شدن این بازی به‌خاطر تمرکز سازندگان روی چند پروژه همزمان بود.

به نظر می‌رسد که توسعه چند بازی همزمان، استودیو را مجبور کرد تا از یک ناشر دیگر به نام TopWare Interactive درخواست تامین مالی کند. این ناشر هم در عوض از توسعه‌دهنده خواست تا برخی پروژه‌های خود را کنار بگذارد. در واقع این ناشر به تصمیم‌گیرنده نهایی ادامه یا لغو پروژه‌های استودیو متروپولیس سافت‌ور تبدیل شد و تولید بازی‌هایی که به نظرش در آلمان سودآور نبودند را کنار می‌گذاشت.

چمیلارز در این باره توضیح داد: «بنابراین از چهار پروژه تنها یکی را نگه داشتیم که حماقت واقعی بود. این نشان می‌دهد که ما در آن زمان تا چه اندازه بی‌تجربه بودیم. پس از اینکه منابع مالی ما کمتر شد، ناشری را پیدا کردیم تا به ما در تکمیل توسعه پروژه‌هایمان کمک کند. آن‌ها به ما اجازه دادند تا برخی را به اتمام برسانیم، اما به شرطی که تصمیم بگیریم بعضی دیگر را از خط تولید حذف کنیم.

من کمی تمایل داشتم تا بازی ویچر را نگه داریم، اما اصرار زیادی نکردم. باید بدانید که من عاشق دنیای این سری هستم. با این حال ناشر ما اصلا به این موضوع اهمیتی نمی‌داد. آن‌ها آلمانی بودند و از داستان ویچر خبر نداشتند. این پروژه برای آن‌ها اهمیتی نداشت و در عوض از ما خواستند تا بازی استراتژی خود را کامل کنیم؛ زیرا این سبک بازی‌ها در آلمان فروش خوبی داشتند و ناشر روی این موضوع تمرکز داشت.»

طبق گفته‌های این توسعه‌دهنده، اکنون مشخص شد که توسعه بازی ویچر دهه ۹۰ میلادی توسط شرکت TopWare Interactive کنار گذاشته شده است. با این حال مشخص نیست که اگر استودیو متروپولیس سافت‌ور بازی ویچر خود را عرضه می‌کرد، همچنان به محبوبیت بالای آثار سی‌دی پراجکت رد می‌رسید یا نه. در هر صورت توسعه‌دهنده لهستانی از پتانسیل داستان ویچر نهایت بهره را برده و مجموعه بازی The Witcher را به یکی از محبوب‌ترین آثار سرگرمی تبدیل کرده است.

نظرات