هری پاتر به فورتنایت و راکت لیگ می‌آید

شنبه 22 آذر 1404 - 13:03
مطالعه 2 دقیقه
کراس‌اور مجموعه هری پاتر برای بازی فورتنایت
شرکت برادران وارنر در یک همکاری گسترده با اپیک گیمز، دنیای هری پاتر را به دو بازی فورتنایت و راکت لیگ خواهد آورد.
تبلیغات

در جدیدترین اخبار بازی مشخص شد که شرکت اپیک گیمز از جدیدترین همکاری بزرگ خود برای فورتنایت و راکت لیگ با مجموعه‌ای محبوب خبر داده است. به نقل از گیم‌اسپات، این شرکت همکاری بزرگی با برادران وارنر ترتیب داده است که جهان هری پاتر و محتوای مرتبط با آن را در اختیار بازیکن‌های فورتنایت و راکت لیگ قرار دهد.

فروشگاه فورتنایت در اواخر این ماه با لباس‌ها و لوازم جانبی مبتنی بر مجموعه هری پاتر، قلعه هاگوارتز و دنیای وسیع‌ جادوگری به‌روزرسانی خواهد شد. بازیکن‌ها امکان شخصی‌سازی لباس‌های این کراس اور را بر اساس پس‌زمینه گریفیندور، اسلیترین، ریونکلاو و هافلپاف خواهند داشت.

در بازی راکت لیگ، رویداد Frosty Fest برگزار خواهد شد. بازیکن‌ها در این رویداد به یکی از چهار دسته گریفیندور، اسلیترین، ریونکلاو و هافلپاف خواهند پیوست و باید از طریق شرکت در رقابت‌های گوناگون، امتیاز بیشتری برای تیم خود جمع‌آوری کنند. همچنین اقلامی در فروشگاه بازی با زمینه هری پاتر اضافه خواهند شد که اپیک گیمز قرار است در اواخر همین ماه از آن‌ها رونمایی کند.

همکاری اپیک گیمز و برادران وارنر به همینجا ختم نشده است؛ زیرا بازی Hogwarts Legacy اکنون تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۵ (۲۷ آذر ۱۴۰۴) از طریق فروشگاه اپیک گیمز به‌صورت رایگان در دسترس است. افرادی که تا پایان این مهلت بازی را روی فروشگاه اپیک گیمز دریافت کنند و بیش از دو ساعت به تجربه آن بپردازند، جایزه قورباغه شکلاتی را درون بازی فورتنایت دریافت خواهند کرد.

در حالی که طرفداران منتظرند تا محتوای هری پاتر به فورتنایت و راکت لیگ اضافه شود، جدیدترین به‌روزرسانی فورتنایت امروز در دسترس قرار می‌گیرد تا کیم کارداشیان را به عنوان یک شخصیت قابل بازی اضافه کند. کیم کارداشیان از طرفداران پروپاقرص فورتنایت به حساب می‌آید و برای حضورش در بازی، همکاری نزدیکی با توسعه‌دهندگان داشته است.

نظرات