بازی THE FINALS با کنسول محبوب پلی استیشن خداحافظی می‌کند

چهارشنبه 28 آبان 1404 - 20:15
مطالعه 2 دقیقه
بازی THE FINALS
استودیو امبارک اعلام کرد که به‌زودی پشتیبانی از نسخه پلی استیشن 4 بازی THE FINALS به پایان خواهد رسید.
تبلیغات

به نقل از GamingBolt، استودیو Embark اعلام کرده است که نسخه پلی‌ استیشن ۴ بازی شوتر رقابتی THE FINALS از ابتدای فصل دهم بازی، یعنی ۱۸ مارس ۲۰۲۶ (۲۷ اسفند ۱۴۰۴) بازنشسته خواهد شد. از آن تاریخ به بعد تمرکز توسعه‌دهنده روی نسخه‌های نسل نهمی بازی ادامه خواهد داشت.

این استودیو در بیانیه خود در شبکه‌های اجتماعی همچنین تأکید کرده است که بازیکنانی که به نسخه PS4 خداحافظی می‌کنند، تمام پیشرفت‌ها و خریدهای خود را با Embark ID حفظ خواهند کرد؛ سیستمی که امکان انتقال پیشرفت بین پلتفرم‌ها را فراهم می‌کند. دلیل این تصمیم احتمالاً مشغولیت بیشتر استودیو با بازی ARC Raiders بوده است. با‌توجه‌به موفقیت این شوتر استخراجی PvPvE و حجم بالای بازیکنان، امبارک تصمیم گرفته است منابع خود را روی نسخه‌های نسل جدید و توسعه محتوای تازه برای بازی THE FINALS متمرکز کند.

با اینکه پشتیبانی از نسخه نسل گذشته متوقف می‌شود، استودیو هنوز برنامه‌ای برای پایان دادن به توسعه محتوای جدید بازی ندارد. یکی از سخنگویان Embark در مصاحبه‌ای در آوریل گذشته گفته بود که توسعه بازی THE FINALS احتمالاً برای ۳ تا ۵ سال آینده ادامه خواهد داشت. او افزود: «هر سال چالش‌های خاص خودش را دارد. سال اول قطعاً چالش‌هایی داشت، اما انتقال تیم از کار پشت درهای بسته به بازی‌ای که هر هفته توسط منتقدان و طرفداران بررسی می‌شود، تجربه متفاوت و در عین حال پاداش‌دهنده‌ای است.»

او ادامه داد: «در ۳ تا ۵ سال آینده، ما همچنان اینجا خواهیم بود، با فصل‌های متعدد، بازیکنانی بیشتر از همیشه و نسخه‌ای از THE FINALS که هر روز بهتر و بهتر می‌شود.»

بازی THE FINALS که یکی از بهترین بازی های شوتر است، در دسامبر ۲۰۲۳ روی پی سی، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس | اس منتشر شد و نسخه رایگان آن در اولین ماه انتشار خود بیش از ۱۰ میلیون بازیکن جذب کرد.

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات