تروی بیکر از بحث دوباره با نیل دراکمن در بازی Intergalactic: The Heretic Prophet می‌گوید

سه‌شنبه 20 آبان 1404 - 17:27
مطالعه 2 دقیقه
مبارزه با ربات غول‌پیکر در بازی Intergalactic: The Heretic Prophet
تروی بیکر برای اولین‌بار در مورد حضور در بازی Intergalactic: The Heretic Prophet و بحث‌های همیشگی با نیل دراکمن صحبت کرده است.
تبلیغات

به نقل از گیمزرادار، تروی بیکر، صداپیشه جوئل در بازی‌های The Last of Us، بار دیگر با نیل دراکمن، کارگردان این مجموعه در بازی Intergalactic: The Heretic Prophet همکاری می‌کند و خودش تأیید کرده که مثل همیشه، بحث و جدل بین آن دو همچنان برقرار است!

تروی بیکر که تقریباً در هر بازی بزرگی ردپایی از او پیدا می‌شود، بیش از هر چیز با نقش‌آفرینی‌هایش در آثار ناتی داگ از جوئل در بازی‌های The Last of Us گرفته تا سم دریک در بازی Uncharted 4 و حتی حضور کوتاهش در نقشی متفاوت در سریال The Last of Us شناخته می‌شود. بنابراین شنیدن خبر حضور دوباره‌اش در بازی Intergalactic: The Heretic Prophet چندان عجیب نبود.

در گفت‌وگویی با ComicBook، از بیکر پرسیده شد که آیا چون این‌بار نقش اصلی را ندارد، درگیری‌های خلاقانه‌اش با نیل دراکمن کمتر شده است یا نه؟ او با خنده پاسخ داد: «نه، نگران نباشید، ما هنوزم با هم سر و کله می‌زنیم. این جزئی از رابطه‌ ما است.»

بیکر توضیح داد که چند هفته پیش در یکی از جلسات خواندن فیلمنامه دوباره با دراکمن درگیر بحث شده است و گفت: «وسط جلسه گفتم چرا داری سر من داد می‌زنی؟ فقط یه سؤال پرسیدم! و بقیه بازیگرا گفتن: وای مامان و بابامون دارن دعوا می‌کنن، هنوزم می‌ریم دیزنی‌لند؟»

با‌این‌حال بیکر تأکید کرده که این اختلاف‌ها کاملاً عادی است و رابطه‌ی آن‌ها عالی است: «همه‌چی خوبه، این بخشی از نحوه‌ی کار ما است.»

بازی Intergalactic: The Heretic Prophet از بازی های پلی استیشن ۵ تازه‌ترین پروژه‌ی ناتی‌ داگ است که به گفته‌ی دراکمن، تیم در آن «در بالاترین سطح خلاقیت خود» قرار دارد. او پیش‌تر گفته بود که تریلر معرفی فقط سطح کار را نشان می‌دهد و بازی بسیار جاه‌طلبانه‌تر از چیزی است که طرفداران دیده‌اند.

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات