هری پاتر به فورتنایت می‌آید؟

یک‌شنبه 11 آبان 1404 - 17:32
مطالعه 2 دقیقه
هری پاتر در حال فرار به همراه دوستانش در والپیپر فیلم Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
لیکرهای معتبر از یک کراس‌اور جادویی و غیرمنتظره خبر می‌دهند: دنیای هری پاتر در راه جزیره فورتنایت است.
تبلیغات

به نقل از اینسایدرگیمینگ، گزارش‌های جدید از لیکرهای معتبر Fortnite خبر از یک همکاری تازه و پر سر و صدا می‌دهند و این‌بار با فرنچایز هری پاتر شاهد یک رویداد مشترک خواهیم ببود. طبق اطلاعات منتشرشده در سرور Discord مربوط به FortniteLeaks، این کراس‌اور قرار است در فصل هفتم (Chapter 7) بازی فورتنایت آغاز شود.

فصل جدید در اوایل دسامبر (آذر) منتشر می‌شود، بنابراین زمان زیادی تا مشخص شدن صحت این ادعا باقی نمانده است. با‌این‌حال فعلاً مشخص نیست که محتوای Harry Potter قرار است در Battle Pass باشد یا به‌صورت آیتم‌های جداگانه در فروشگاه بازی عرضه شود.

در کنار هیجان‌انگیز بودن این همکاری احتمالی، خود منبع خبر هم در بیانیه‌اش نگرانی‌هایی درباره حضور جی‌کی رولینگ، خالق دنیای هری پاتر مطرح کرده است. او یادآور شد که رولینگ به‌دلیل اظهارات بحث‌برانگیز ، مورد انتقاد گسترده قرار گرفته و همچنان از درآمد فرنچایز سهم بالایی دارد.

در پست ردیت مربوط به لیک، کاربران واکنش‌های متفاوتی نشان دادند، برخی گفتند که فورتنایت پیش‌تر هم همکاری‌هایی با فرنچایزهای جنجالی داشته و در نهایت هدف اصلی، کسب درآمد است. برخی دیگر معتقد بودند که Epic Games می‌توانست به‌جای همکاری با برندهایی با حاشیه‌های اخلاقی، از IPهای محبوب دیگری استفاده کند.

از طرف دیگر این همکاری از نظر زمانی کاملاً منطقی به‌نظر می‌رسد، چرا که بازسازی سریال Harry Potter با بازیگران جدید در حال فیلم‌برداری است و استودیو برادران وارنر قصد دارد تا سال آینده موج تبلیغاتی گسترده‌ای برای آن به راه بیندازد. اگر خبر درست باشد، احتمالاً باید انتظار اسکین‌هایی از شخصیت های هری پاتر مثل هری پاتر، هرمیون و ولدمورت همراه با جادوهای مخصوص و آیتم‌های نمادین مثل Wand of Elder یا Nimbus 2000 را داشته باشیم.

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات