سیستم ضدتقلب بازی Call of Duty: Black Ops 7 متقلبین را نقره داغ کرد

پنج‌شنبه 17 مهر 1404 - 18:50
مطالعه 3 دقیقه
اپراتور کرنان شیپکا در بخش چند‌نفره بازی Call of Duty: Black Ops 7
سیستم ضدتقلب Ricochet در بتای بازی Call of Duty: Black Ops 7 عملکردی بی‌نظیر داشته است.
تبلیغات

به نقل از GamingBolt، شرکت اکتیویژن اعلام کرده است که سیستم ضدتقلب اختصاصی این مجموعه با نام Ricochet Anti-Cheat در نسخه بتای بازی Call of Duty: Black Ops 7 عملکردی بسیار موفق داشته است. بر‌اساس بیانیه‌ رسمی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، ترکیب Ricochet Anti-Cheat با فناوری‌های امنیتی Secure Boot و TPM 2.0 توانسته است ۹۷ درصد از متقلبان را در کمتر از ۳۰ دقیقه پس از اولین ورودشان به بازی شناسایی و مسدود کند.

اکتیویژن همچنین اضافه کرده که کمتر از ۱ درصد از متقلبان توانسته‌اند حتی وارد یک مسابقه با تقلب فعال شوند. «ممکن است کلیپ‌هایی از متقلبان در بتای Black Ops 7 دیده باشید، اما ما پیش از انتشار آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی، حساب اکثرشان را مسدود کرده بودیم. فعالیت‌ها را به‌صورت لحظه‌ای رصد می‌کنیم، واکنش سریع داریم و از هر تلاش تقلب‌آمیز درس می‌گیریم.»

به گفته‌ی این شرکت، این تنها آغاز کار است و با عرضه‌ رسمی بازی Call of Duty: Black Ops 7، تمام لایه‌های محافظتی در بالاترین سطح فعال خواهند شد و دفاع Ricochet روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود. اکتیویژن در ادامه تأکید کرده است که بسیاری از وب‌سایت‌ها و توسعه‌دهندگان ابزارهای تقلب، اکنون نرم‌افزارهای خود را برای Black Ops 7 با برچسب‌هایی مانند «غیرفعال» یا «شناسایی‌شده» فهرست کرده‌اند.

اکتیویژن از سال گذشته تاکنون بیش از ۴۰ توسعه‌دهنده و فروشنده‌ی تقلب را به‌صورت مستقیم از کار انداخته یا باعث تعطیلی آن‌ها شده است.این خبر تنها یک هفته پس از اعلام رسمی اکتیویژن، تری‌آرک و ریون سافتور منتشر شد که طی آن تأیید شد نسخه‌ پی سی بازی Call of Duty: Black Ops 7 برای اجرای بتا و نسخه‌ی نهایی، نیازمند فعال بودن Secure Boot و TPM 2.0 است.

«در حال ضربه‌زدن به سازندگان و فروشندگان تقلب از همه جهت‌ها هستیم؛ از شناسایی درون بازی گرفته تا اقدامات قانونی برای نابودی شبکه‌هایشان. و این تازه شروع کار است. بهبودهای عمده‌ای در راه است، از جمله سیستم‌هایی برای شناسایی سخت‌افزارهای خارجی تقلب.» اکتیویژن این مرحله را آغاز فصل جدیدی برای Ricochet Anti-Cheat توصیف کرده و از «تعهدی راسخ برای حفاظت از بازی و جلوگیری از تقلب» سخن گفته است.

البته بازی Call of Duty: Black Ops 7 تنها شوتر بزرگی نیست که چنین سیاست سخت‌گیرانه‌ای در قبال تقلب دارد. Battlefield 6 نیز در نسخه‌ پی سی خود فعال بودن Secure Boot و TPM 2.0 را الزامی کرده است. علاوه‌بر‌این کریستین بول، مدیر فنی بتلفیلد فاش کرده است که استودیوهای DICE و EA در همکاری با سونی و مایکروسافت تلاش می‌کنند تا از تقلب بازیکنان کنسولی با ابزارهایی مانند Cronus Zen نیز جلوگیری کنند.

بازی Call of Duty: Black Ops 7 قرار است در تاریخ ۲۳ آبان ۱۴۰۴ (۱۴ نوامبر ۲۰۲۵) برای پلتفرم‌های پی سی، پلی‌ استیشن ۴، پلی‌ استیشن ۵، ایکس‌ باکس وان و ایکس‌ باکس سری ایکس | ایکس‌ باکس سری اس منتشر شود. همچنین نسخه‌ی بتای این بازی تا ۱۹ مهر ۱۴۰۴ که تنها یک روز پیش از عرضه‌ی Battlefield 6 خواهد بود، تمدید شده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات