سازنده سابق Mass Effect 5 به تیم بازی دستینی پیوست

جمعه 11 مهر 1404 - 19:33
مطالعه 1 دقیقه
پوستر بسته الحاقی The Edge of Fate بازی Destiny 2
شرکت بانجی به استخدام تهیه‌کننده ارشد سابق Mass Effect 5 برای مدیریت جهانی فرانچایز Destiny پرداخته است.
تبلیغات

در‌حالی‌که تعداد بازیکن‌های Destiny 2 به پایین‌ترین حد خود یعنی ۱۶ هزار بازیکن همزمان استیم در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است، شرکت بانجی تصمیم گرفته تا مدیر جدیدی برای رهبری جهانی فرانچایز دستینی را استخدام کند. به گفته گیمینگ‌بولت، هیلاری هیدی در توییتر خبر پیوستن خود به بانجی را تایید کرده است: «من این فرنچایز را برای چیزی که همیشه بوده دوست دارم و بسیار هیجان‌زده‌ام تا در آینده روی آن کار کنم.»

تاریخچه فعالیت هیدی در صنعت بازی بسیار چشمگیر به‌نظر می‌رسد و با نگاهی به آن می‌توانیم کار روی توسعه بازی‌های Dragon Age: Inquisition ،The Evil Within 2 و Starfield در کنار سایر آثار بزرگ را مشاهده کنیم. علاوه‌براین او به عنوان عضوی از تیم Mass Effect Strike در استودیو بایوور کار کرده است و سابقه مشارکت در ساخت Dragon Age: The Veilguard را دارد. این توسعه‌دهنده و مدیر پرکار قبل جدایی از بایوور به‌عنوان تهیه‌کننده ارشد Mass Effect 5 فعالیت داشت.

هیدی از سپتامبر ۲۰۲۵ در بانجی مشغول به کار شده و باید دید که کار او چگونه بر آینده بازی تیراندازی و غارت‌محور Destiny 2 تاثیر می‌گذارد. این بازی از زمان انتشار بسته الحاقی The Edge of Fate با افت شدیدی مواجه شده است. علاوه‌براین انتشار به‌روزرسانی Ash and Iron هم نتوانست رضایت بازیکن‌ها را جلب کند. این بازی در ماه دسامبر میزبان یک بسته الحاقی جدید به نام Renegades خواهد بود که با الهام زیادی از مجموعه جنگ ستارگان توسعه یافته است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات