سرورهای Borderlands 4 را از کار بیندازید و پاداش بگیرید!

یک‌شنبه 23 شهریور 1404 - 13:00
مطالعه 1 دقیقه
شکارچی گنج در بازی Borderlands 4
رندی پیچفورد، مدیرعامل گیرباکس، بازیکنان را به چالش کشیده است تا سرورهای بازی Borderlands 4 را از کار بیندازند و در صورت موفقیت، پاداش دریافت کنند.
تبلیغات

Borderlands 4 در حال حاضر پرفروش‌ترین بازی در فروشگاه استیم محسوب می‌شود و امروز به رکورد ۲۸۸ هزار و ۱۳۰ بازیکن همزمان دست یافته است. این موفقیت در حالی رقم می‌خورد که بازی با مشکلاتی در نرخ فریم و موضوعات فنی مواجه است. حال براساس گزارش Pcgamer، رندی پیچفورد، مدیرعامل استودیو گیرباکس، انقدر به پایداری سرورهای Borderlands 4 اطمینان دارد که بازیکنان را تشویق می‌کند تا وارد بازی شوند و سعی کنند سرورها را از کار بیندازند.

پیچفورد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به شما می‌گویم که بسیار بعید است تعدادتان انقدر زیاد باشد که بتوانید بک‌اند را از کار بیندازید و بازی ما را آفلاین کنید». او در ادامه افزود: «می‌دانم که در زمان عرضه بسیاری از بازی‌های بزرگ AAA، شاهد از کار افتادن سیستم‌های آنلاین بک‌اند بوده‌ایم، اما این یکی این‌طور نخواهد بود.»

اطمینان پیچفورد به پایداری سرورها به حدی است که وعده داده است: «اگر به من نشان دهید که این سیستم می‌تواند از کار بیفتد، به‌نحوی راهی پیدا خواهم کرد تا به همه پاداش دهم و این موضوع را برای همه جبران کنم.»

حتی اگر سرورها از کار نیفتند هم بازیکنان در این آخر هفته، بسته تزئینی Break Free cosmetics pack را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات