منتظر نمایش بازی های آینده کوجیما باشید

دوشنبه 10 شهریور 1404 - 20:28
مطالعه 2 دقیقه
تصویری از هیدئو کوجیما در زمان معرفی ساخته جدیدش
به مناسبت دهمین سالگرد تاسیساستودیو کوجیما پروداکشنز، این استودیو قرار است پروژه‌های آینده خود را نمایش دهد
تبلیغات

به نقل از VGC، استودیو کوجیما پروداکشنز قصد دارد پیش از آغاز توکیو گیم شو امسال، رویداد ویژه‌ای به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس خود برگزار کند؛ رویدادی که به گفته استودیو شامل معرفی پروژه‌های بعدی نیز خواهد شد.

این برنامه که Beyond the Strand نام دارد، روز سه‌شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴ (۲۳ سپتامبر ۲۰۲۵) در سالن توهو سینمای روپونگی هیلز توکیو برگزار می‌شود. بلیت‌های این مراسم به‌زودی برای علاقه‌مندان عرضه خواهد شد و امکان تماشای زنده آن نیز وجود دارد. بر اساس اعلام کوجیما پروداکشنز، در این رویداد علاوه‌بر نمایش پروژه‌های آینده، شاهد حضور مهمانان ویژه نیز خواهیم بود.

استودیو کوجیما پروداکشنز در دسامبر ۲۰۱۵، چند ماه پس از جدایی هیدئو کوجیما از کونامی و با همکاری سونی معرفی شد. اولین محصول این استودیو بازی Death Stranding بود که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد. بازی Death Stranding 2 نیز مدتی پیش در دسترس قرار گرفت. کوجیما پروداکشنز در حال حاضر روی یک پروژه جاه‌طلبانه در ژانر وحشت با نام OD کار می‌کند که با پشتیبانی و همکاری ایکس‌ باکس در حال توسعه است.

کوجیما همچنین ساخت پروژه دیگری به نام Physint را برای پلی‌ استیشن تأیید کرده است؛ اثری اکشن-جاسوسی که به‌عنوان یک آی‌پی کاملاً تازه معرفی شده است و به گفته کوجیما توسعه آن ممکن است پنج تا ۶ سال زمان ببرد.

هیدئو کوجیما اوایل سال جاری میلادی در مصاحبه‌ای عنوان کرد پس از رسیدن به ۶۰ سالگی و تجربه بیماری شدید در دوران همه‌گیری کرونا، اولویت‌های زندگی‌اش تغییر کرده است. او حتی وصیتی نوشته است که شامل ایده‌های مختلف برای بازی‌ها و فیلم‌هایی است که در صورت نبود او، تیم بتواند از آن‌ها استفاده کند.

کوجیما در توضیح این تجربه گفته بود: «۶۰ سالگی برای من نقطه عطف نبود، بلکه آنچه در دوران همه‌گیری تجربه کردم زندگی‌ام را تغییر داد. در آن زمان به‌شدت بیمار شدم و حتی عمل جراحی چشم داشتم. تا پیش از آن هیچ‌وقت حس نمی‌کردم پیر شده‌ام و تصور می‌کردم می‌توانم تا آخر عمر خلاقیت داشته باشم. اما وقتی بیمار شدم و نتوانستم چیزی خلق کنم، مرگ را از نزدیک دیدم. البته بهبود پیدا کردم اما حالا به این فکر می‌کنم که چند سال دیگر فرصت دارم؟ شاید تنها ۱۰ سال برای ساخت بازی یا فیلم باقی مانده باشد.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات