تریلر بازی Dying Light: The Beast سلاخی خشن زامبی‌ها را نمایش می‌دهد

چهارشنبه 15 مرداد 1404 - 09:52
مطالعه 1 دقیقه
حضور Roger Craig Smith (راجر اسمیت) در بازی Dying Light: The Beast
در جدیدترین تریلر بازی Dying Light: The Beast می‌توانیم شاهد تکه تکه شدن خونین زامبی‌ها توسط کارل کرِین باشیم.
تبلیغات

در تازه‌ترین اخبار گیمینگ‌بولت می‌خوانیم بااینکه مجموعه دایینگ لایت با ارائه مکانیسم‌های پارکور هیجان‌انگیز و تلاش برای بقا در تاریکی شب توانست رضایت بسیاری از طرفداران را کسب کند، نمی‌توان لذت کشتار زامبی‌ها با انواع سلاح سرد و گرم در دنیای آن را انکار کرد. حال استودیو تکلند در تریلر جدید بازی Dying Light: The Beast نشان داده است که کشتار واقع‌گرایانه زامبی‌ها از طریق تکه تکه کردن یا کوبیدن آن‌ها با انواع سلاح‌های سرد را تا چه اندازه بر پایه تجربه‌های خود از ساخت Dying Light 2 ارتقا داده است.

همانطورکه در تریلر جدید می‌توان دید، بریدن سر زامبی‌ها با یک ضربه تنها شروع کار است. کارل کرین با قدرت و خشونت تمام می‌تواند بدن زامبی‌ها را تکه‌ تکه کند یا اعضای بدن آن‌ها را به شکلی خرد کند که فضای داخلی و استخوان‌های پوسیده آن‌ها نمایان شود. در بخشی از تریلر می‌توانیم ببینیم که با اولین ضربه پتک به سر زامبی، مغز آن دیده می‌شود و با ضربه دوم می‌توان شاهد متلاشی شدن آن بود. باتوجه به اینکه کایل جهش‌های فراانسانی دارد، می‌تواند با دست خالی هم به سلاخی زامبی‌ها بپردازد.

پخش از رسانه

بازی Dying Light: The Beast در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ (۱۹ سپتامبر ۲۰۲۵) برای کامپیوتر، پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس | ایکس باکس سری اس با قیمت ۶۰ دلار عرضه می‌شود. همچنین نسخه نسل هشتمی بازی اواخر امسال برای پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان عرضه خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات