فیفا ۲۳ در نزدیکی خط پایان!

یک‌شنبه 12 مرداد 1404 - 09:27
مطالعه 1 دقیقه
امباپه در بازی فیفا ۲۳
الکترونیک آرتز در ماه اکتبر ۲۰۲۵ سرورهای چهار بازی دیگر خود را خاموش می‌کند.
تبلیغات

الکترونیک آرتز در ماه اکتبر ۲۰۲۵ سرورهای آنلاین چهار بازی دیگر خود را خاموش می‌کند. شرکت EA از ابتدای سال ۲۰۲۵ روند گسترده‌ای از خاموشی‌ها را آغاز کرد و در همان ماه‌های نخست بازی‌های The Simpsons: Tapped Out و Frontline Commando: D-Day از دسترس خارج شدند.

الکترونیک آرتز اعلام کرده بود که فیفا ۲۳ تا ۲۱ آذر (۱۲ دسامبر) فعال خواهد بود، اما اکنون این زمان به ۸ آبان (۳۰ اکتبر) منتقل شده است. سه بازی دیگر شامل NHL 21 در ۱۴ مهر (۶ اکتبر)، Need for Speed: Rivals در ۱۵ مهر (۷ اکتبر) و Madden NFL 22 در ۲۸ مهر (۲۰ اکتبر) خواهند بود.

بنابراین اگر قصد دارید تا از تجربه کامل این آثار بهره‌مند شوید یا درصدد دریافت اچیومنت‌ها و تروفی‌های مرتبط با بخش آنلاین هستید، زمان زیادی باقی نمانده است. پس از خاموشی سرورها، نه‌تنها بخش‌های آنلاین غیرفعال می‌شوند، بلکه برخی تروفی‌ها غیرقابل دریافت خواهند بود.

با اینکه شرکت Electronic Arts از ماه‌ها قبل در خصوص خاموشی سرور بازی‌ها اطلاع‌رسانی می‌کند، تکرار این روند می‌تواند باعث کاهش اعتماد بازیکن‌ها به محصولات این شرکت شود. همان‌طور که رسانه گیم‌رنت گزارش داد، در شرایطی که بسیاری از این آثار شامل خریدهای درون‌برنامه‌ای هستند، خاموشی زودهنگام سرورها می‌تواند انگیزه کاربران برای صرف هزینه در آن‌ها را کاهش دهد.

بااین‌حال عملکرد تجاری الکترونیک آرتز نشان می‌دهد که خاموشی‌های متعدد هنوز تأثیر محسوسی بر فروش سالانه آثار ورزشی این شرکت نداشته است. انتظارات برای Madden NFL 26 و EA Sports FC 26 همچنان بالا است و باید دید که عملکرد آن‌ها در ماه‌های آینده چگونه خواهد بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات