OD و Physint احتمالا آخرین بازی‌های کوجیما خواهند بود

شنبه 14 تیر 1404 - 17:32
مطالعه 1 دقیقه
تصویری از هیدئو کوجیما در زمان معرفی ساخته جدیدش
هیدئو کوجیما در یک مصاحبه فاش کرده است در حال حاضر بازی OD و بازی Physint آخرین بازی‌هایی هستند که او وظیفه ساخت آن را بر عهده دارد.
تبلیغات

به نقل از اینسایدرگیمینگ، هیدئو کوجیما، خالق بازی‌هایی چون Metal Gear Solid و Death Stranding، یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های دنیای بازی‌های ویدیویی است؛ اما شاید مقصد بعدی این بازیساز ژاپنی سینما باشد و احتمال دارد بازی OD و بازی Physint آخرین بازی‌های او باشند.

کوجیما در مصاحبه‌ای جدید با Brut که توسط Genki ترجمه شده است، اشاره کرد که پس از اتمام بازی Death Stranding 2، بازی OD و Physint، سه بازی بعدی ود به وضعیت استودیو Kojima Productions نگاهی خواهد انداخت و اگر شرایط مهیا باشد، قصد دارد وارد دنیای فیلم‌سازی شود. به نقل از Genki: «هیدئو کوجیما گفته پس از ساخت DS2 ،OD و Physint اگر بتواند، به ساخت یک فیلم خواهد پرداخت!»

این اظهارات چندان هم دور از ذهن و انتظار نیستند. کوجیما همواره به‌عنوان یک کارگردان بازی با سبک سینمایی شناخته شده است. از کات‌سین‌های طولانی و پرجزئیات Metal Gear گرفته تا روایت فلسفی و فراموش‌نشدنی Death Stranding، آثار او همواره در مرز میان بازی و فیلم حرکت کرده‌اند.

در‌حالی‌که ساخت بازی Physint تا سال ۲۰۳۰ به طول خواهد انجامید، احتمالاً ساخت فیلم کوجیما فعلاً در مرحله‌ی ایده باقی خواهد ماند. در هر حال انتظار می‌رود بازی OD اثر بعدی او باشد که با همکاری مایکروسافت توسعه پیدا می‌کند. با‌این‌حال نمی‌توان انکار کرد که تمایل او به سینما جدی است. او از طرفداران پروپاقرص فیلم است و بارها در مصاحبه‌ها از تأثیر آثار سینمایی بر کارهایش صحبت کرده.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات