نینتندو سوییچ ۲ از ویژگی تبدیل متن به گفتار پشتیبانی خواهد کرد
نینتندو در آستانه عرضه کنسول سوییچ ۲، ویژگیهای تازهای را معرفی کرده است که تمرکز ویژهای بر دسترسپذیری و ارتباطات میان کاربران دارد. در یک کلیپ جدید از قابلیت گیم چت، مشخص شده است که نینتندو سوییچ ۲ از تبدیل متن به گفتار پشتیبانی خواهد کرد.
بازیکنان میتوانند پیامهای متنی را در سیستم تایپ کنند و سپس این پیامها توسط خود کنسول بهصورت صوتی برای سایر کاربران خوانده میشوند. این قابلیت برای کاربران دارای ناتوانیهای بینایی یا کسانی که ترجیح میدهند پیامها بهصورت صوتی دریافت شوند، بسیار کاربردی خواهد بود.
نینتندو سوییچ ۲ همچنین از زیرنویس همزمان برای چت صوتی پشتیبانی میکند. این ویژگی گفتههای کاربران را در یک پنجره کناری بهصورت متن نمایش میدهد و گامی مهم در جهت دسترسپذیری برای افراد ناشنوا یا کمشنوا به شمار میرود.
ویژگی گیم چت امکان چت و استریم مستقیم گیمپلی را میان چند بازیکن فراهم میکند. جالب آنکه کاربران میتوانند حتی اگر مشغول بازی متفاوتی هستند، صفحه بازی خود را برای دیگران به اشتراک بگذارند. برای مثال یک نفر در حال بازی Mario Kart World است و دوستش در همان لحظه Donkey Kong Bananza را استریم میکند. هرچند هنوز تأیید رسمی نشده، اما باتوجهبه پشتیبانی سوییچ فعلی از کیبوردهای یواسبی، احتمال پشتیبانی سوییچ ۲ از این ابزار جانبی نیز زیاد است.
پخش از رسانه
این سرویس تا تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۲۶ (۱۱ فروردین ۱۴۰۵) رایگان خواهد بود و پس از آن برای استفاده نیاز به اشتراک Nintendo Switch Online خواهد داشت. درحالیکه پیشتر اعلام شده بود سوییچ ۲ از نرخ نوسازی متغیر (VRR) در حالت متصل به تلویزیون پشتیبانی میکند، نینتندو اکنون تأیید کرده است که این ویژگی در زمان عرضه وجود نخواهد داشت.
همزمان با عرضه کنسول در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۲۵ (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲ بازی از جمله Super Mario Odyssey ،Pokémon Scarlet & Violet و The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom بهروزرسانیهایی دریافت خواهند کرد تا از قابلیتهای جدید سوییچ ۲ بهرهمند شوند.
برخی از بازیها قابلیت GameShare را دریافت میکنند. این ویژگی به کاربران دارای چند کنسول سوییچ (نسخه اصلی یا سوییچ ۲) اجازه میدهد که تنها با یک نسخه بازی، تجربه چندنفره کاملی داشته باشند. نینتندو با این مجموعه امکانات جدید نشان میدهد که در نسل بعدی کنسول خود، تمرکز ویژهای بر ارتباطات اجتماعی، دسترسپذیری و راحتی تجربه کاربری دارد.
منبع: VGC