شایعه: دسترسی به برخی از رویدادهای ویژه Call of Duty: Black Ops 7 نیازمند خرید بتل پس خواهد بود

سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
مطالعه 2 دقیقه
بازی Call of Duty: Black Ops 6
طبق شایعات، باید برای دسترسی به برخی از رویدادها و محتوای Call of Duty: Black Ops 7 حتما بتل پس خریداری کنید.
تبلیغات

براساس شایعات جدید منتشر شده توسط یک افشاگر شناخته‌شده، به نظر می‌رسد اکتیویژن قصد دارد در نسخه بعدی سری Call of Duty، که گفته می‌شود Black Ops 7 نام دارد، برخی رویدادهای با زمان محدود (LTEs) و حالت‌های بازی ویژه را صرفا برای دارندگان بتل پس (Battle Pass) در دسترس قرار دهد؛ تغییری قابل توجه نسبت به رویه فعلی که این رویدادها را رایگان برای همه بازیکنان ارائه می‌دهد.

به نقل از Gamingbolt، این ادعا توسط افشاگری با نام مستعار The Ghost of Hope مطرح شده است. او پیش‌بینی می‌کند که نسخه بعدی این مجموعه شوتر اول شخص محبوب، که ظاهرا Call of Duty: Black Ops 7 خواهد بود، رویدادهای فصلی با زمان محدود بیشتری را شامل خواهد شد. نکته مهم در این شایعه آن است که رویدادهای ارزشمندتر یا سطح بالاتر، که حاوی مکانیک‌های گیم‌پلی، حالت‌های بازی و پاداش‌های منحصربه‌فرد هستند، دیگر برای عموم بازیکنان رایگان نخواهند بود و دسترسی به آن‌ها مشروط به خرید بتل پس فصلی می‌شود.

این تغییر، در صورت اجرایی شدن، یک چرخش بزرگ نسبت به سیاست‌های چند سال اخیر اکتیویژن به حساب می‌آید. درحال‌حاضر، تمامی رویدادها و مدهای بازی با زمان محدود، فارغ از اینکه بازیکن بتل پس را خریداری کرده باشد یا خیر، برای همه در دسترس هستند. The Ghost of Hope در توضیح این شایعه می‌گوید: «آن‌ها [اکتیویژن] قصد دارند اسکین‌ها، لوت‌ها و اپراتورهای کراس‌اوور سطح بالاتر که در رویدادهای محدود عرضه می‌شوند را برداشته و به جای اینکه مانند آپدیت‌های میانه فصل (Reloaded) فعلی، یک مسیر رویداد پریمیوم جداگانه داشته باشیم، آن‌ها را فقط برای دارندگان بتل پس قابل دسترس کنند.»

این افشاگر همچنین گمانه‌زنی کرده است که این استراتژی جدید می‌تواند به معنای تخصیص بودجه و منابع بیشتر برای توسعه این رویدادهای انحصاری بتل پس باشد، اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا این رویدادها برای مدت زمان طولانی‌تری فعال باقی خواهند ماند یا خیر. باید تأکید کرد که تاکنون هیچ‌کدام از این اطلاعات توسط اکتیویژن یا تری‌آرک، استودیوی توسعه‌دهنده به‌طور رسمی تأیید نشده است. این شایعه در حالی منتشر می‌شود که زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال افزایش قیمت بازی به ۸۰ دلار و همچنین احتمال عرضه آن از روز اول روی سرویس اشتراکی گیم پس، مشابه نسخه سال گذشته، به گوش می‌رسد.

با توجه به موفقیت چشمگیر نسخه پیشین این سری، یعنی Call of Duty: Black Ops 6، که طبق گزارش‌ها بزرگترین عرضه در تاریخ این مجموعه بوده، انتظارات از نسخه بعدی بسیار بالا است. درحال‌حاضر باید منتظر ماند و دید که آیا این شایعات در مورد پولی شدن بخشی از محتوای رویدادهای آینده به حقیقت می‌پیوندد یا خیر. انتظار می‌رود جزئیات رسمی در ماه‌های آتی و با نزدیک شدن به زمان معرفی بازی جدید منتشر شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات