موفقیت سگا در فروش ۷.۵ میلیون نسخه از سری بازی Yakuza

شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۵
مطالعه 1 دقیقه
2014-12-yakuza
سگا امروز در بیانیه‌ مطبوعاتی خود رسما از فروش ۵۰۰ هزار عدد بازی Yakuza Zero برروی کنسول‌های پلی‌استیشن 4 و پلی‌استیشن 3 در کشور ژاپن و قاره آسیا پرده برداشت. در ادامه با زومجی همراه باشید.
تبلیغات

سگا همچنین میزان فروش سری بازی یاکوزا را در مجموع ۷.۵ میلیون کپی  اعلام کرده و گفت که با این تعداد فروش سری بازی یاکوزا به نقطه‌ی عطف جدیدی در این سری محبوب دست‌یافته است.

دستیابی سگا به این موفقیت در سالگرد ۱۰ سالگی این مجموعه پرطرفدار که در هشتم دسامبر سال گذشته بود، روی داده است. در این بیانیه‌ی مطبوعاتی از  طرفداران نیز خواسته شده تا برای جزئیات بیشتر اخبار سگا را دنبال کنند.

با توجه به این سگا سیگنال‌های کاملا روشنی در رابطه با امکان عرضه‌ی این بازی در غرب داده است. این شرکت احتمالا قصد  دارد تا با پشتیبانی مناسب در زمینه‌ی بازاریابی بازی Yakuza Zero را منتشر کند. البته این‌ها همگی حدس و گمان بوده و برای اطمینان باید زمانی بیشتری را منتظر بمانیم.

منبع: DualShockers

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات