بازی Final Fantasy VII Rebirth حداقل سه ماه انحصاری پلی استیشن 5 خواهد بود

جمعه ۲۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۱
مطالعه 1 دقیقه
کلاود و سفیروث در بازی Final Fantasy 7 Rebirth
اسکوئر انیکس اعلام کرد که بازی Final Fantasy VII Rebirth حداقل به مدت ۳ ماه انحصاری کنسول پلی استیشن 5 است.
تبلیغات

با اعلام رسمی اسکوئر انیکس، بازی Final Fantasy VII Rebirth حداقل به مدت ۳ ماه انحصاری کنسول پلی استیشن 5 خواهد بود. دیروز در انتهای تریلر بازی در جریان مراسم پلی استیشن مشخص شد این بازی حداقل تا ۹ خرداد ۱۴۰۳ (۲۹ می ۲۰۲۴) روی دیگر پلتفرم‌ها منتشر نمی‌شود.

می‌توان حدس زد بعد از این زمان بازی روی رایانه‌های شخصی عرضه شود. البته انتشار آن برای ایکس باکس هنوز معلوم نیست؛ زیرا هنوز هم Final Fantasy VII Remake، قسمت اول این بازسازی برای پلتفرم‌های ایکس باکس در دسترس قرار نگرفته است.

قسمت دوم ریمیک فاینال فانتزی ۷ وقایع نسخه قبلی را دنبال خواهد کرد و در آن کلاد و همراهانش با خروج از میدگار به‌دنبال سفیروث هستند. همچنین این ضدقهرمان در جریان فلش‌بک به نیبلهایم قابل بازی خواهد بود.

بازی Final Fantasy VII Rebirth در روز ۱۰ اسفند (۲۹ فوریه ۲۰۲۴) روی پلی استیشن 5 عرضه خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات