سازندگان Guardians of the Galaxy از فروش بازی می‌گویند

شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
مطالعه 3 دقیقه
طراحی کمیکی اعضای guardians of the galaxy
به‌تازگی دو نفر از سازندگان Guardians of the Galaxy استودیو Eidos Montreal در مصاحبه‌ای به ارائه‌ی توضیحات درباره‌ی میزان فروش این بازی و عملکرد آن روی سرویس گیم پس پرداختند.
تبلیغات

برخلاف بازی Marvel’s Avengers که در زمان انتشار خود نتوانست بازخوردهای خوبی از بازیکن‌ها و منتقدین دریافت کند، Marvel’s Guardians of the Galaxy به‌عنوان بازی ابرقهرمانی بعدی شرکت اسکوئر انیکس توانست از نظر طراحی گیم‌پلی، روایت و جلوه‌های بصری در سطح بالایی ظاهر شود و توسط افراد مختلف مورد ستایش قرار بگیرد. بااین‌حال چندی پیش شرکت اسکوئر انیکس اعلام کرد که میزان فروش این بازی از انتظارات اولیه کمتر بوده است.

اخیرا در جریان رویداد اهدای جوایز بازی‌های ویدئویی BAFTA، رسانه‌ی یوروگیمر فرصتی را به‌دست آورد تا با ژان فرانسوا دوگاس، کارگردان خلاق و مری دی‌مارل، کارگردان داستانی ارشد از تیم توسعه‌ی بازی Guardians of the Galaxy ، مصاحبه‌ای داشته باشد.

شخصیت‌های بازی guardians of the galaxy

در این مصاحبه ابتدا دوگاس در مورد میزان فروش بازی گفت: «من فکر می‌کنم این یک تجربه‌ی عالی، احساسی و پر از موارد باکیفیت است. آیا این بازی بی‌نقص است؟ پاسخ به مانند هر بازی دیگری خیر است. فکر نمی‌کنم این بازی بی‌نقص محسوب شود و همیشه می‌تواند بهتر باشد.

اما آیا این بازی یک تجربه‌ی عالی است؟ آیا اثری منحصر‌به‌فرد است که امسال یا سال گذشته تجربه کردید؟ آیا ارزش صرف وقت را دارد؟ من صادقانه فکر می‌کنم که همین‌طور است. بااین‌حال هیچ تاسفی وجود ندارد. ما هر کاری که می‌توانستیم انجام دادیم، اما این واقعیت بازار است.

فراموش نکنیم که این بازی یک IP جدید به شمار می‌آید. حتی اگر می‌گوییم همه‌ی اعضای نگهبانان کهکشان شناخته شده‌ هستند، اما این بازی یک IP جدید در بازار بازی‌های ویدیویی است. احتمال دارد بسیاری از بازیکنان حتی ندانند که بازی اکنون منتشر شده یا دقیقاً مطمئن نیستند که این بازی چگونه است. مثل سازندگان هر بازی دیگر، ما دوست داشتیم میلیاردها دلار فروش داشته باشیم، اما این اتفاق لزوما به‌سادگی رخ نمی‌دهد».

شخصیت های بازی marvels guardians of the galaxy

در ادامه‌ی این مصاحبه مری دی‌مارل، کارگردان ارشد بخش روایت، گفت: «برای من، همه چیز در مورد ساخت بازی است. چیزی که در حال حاضر دوست دارم این است که بازیکنان به‌خصوص با کمک سرویس Games Pass، بازی را تجربه می‌کنند و تجربه‌ی آن را با گیمرهای دیگر به اشتراک می‌گذارند. ما بازی می‌سازیم تا با افراد ارتباط برقرار کنیم و مخاطب را تحت تاثیر قرار دهیم. این بسیار مطلوب است که [بازی Guardians of the Galaxy] مخاطبان خود را پیدا می‌کند و همچنان رو به جلو می‌رود».

در ادامه‌ی مصاحبه از دوگاس در مورد ساخت دنباله‌ی Guardians of the Galaxy سؤال شد و او در پاسخ اعلام کرد که مایل نیست به انجام چنین کاری متعهد شود، اما امکان توسعه‌ی آن را کاملا رد نمی‌کند: «در حال حاضر، ما در مورد برنامه‌ی آینده صحبت نمی‌کنیم. زیرا با اتمام هر پروژه باید مرخصی بگیریم و استراحت کنیم. بااین‌حال من حدس می‌زنم در ماه‌ها یا سال‌های آینده متوجه می‌شویم که روی چه پروژه‌ای کار خواهیم کرد».

به نظر می‌رسد دوگاس ایده‌هایی درباره‌ی پروژه‌ی بعدی تیم توسعه در ذهن دارد اما هنوز به تایید آن‌ها نپرداخته است. وی در این‌باره اظهار داشت که دوست ندارد مطلبی درباره‌ی برنامه‌های آینده بیان کند. بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy هم‌اکنون روی پلتفرم پی سی و کنسول‌های نینتندو سوییچ، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس | ایکس باکس سری اس در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

شما می‌توانید نظرات خود پیرامون این مصاحبه را با زومجی و کاربرهای دیگر در میان بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات