بسیاری گمان می‌کردند که با ویژگی Backward Compatibility بازی‌های پلی استیشن 4 و اجرای آن‌ها روی پلی استیشن 5 دیگر شاهد ریمستر شدن بازی‌های ویدیویی نخواهیم بود، ولی گویا کماکان بازی‌سازان قصد دارند بازی‌های خود را بازسازی کنند. اخیرا اولین بازی ریمستر پلی‌استیشن 5 معرفی شده است.

طبق جدیدترین اخبار بازی، استودیو بلوبر تیم (Bloober Team)، سازنده بازی Observer، در توییتر اعلام کرده است که Observer: System Redux نام نسخه ریمستر شده بازی آبزرور است که برای پلی‌استیشن 5 عرضه می‌شود. در ادامه اعلام شده است که در آینده Observer: System Redux به‌صورت رسمی رونمایی می‌شود. بااین‌حال مشخص نشده است که نسخه ریمستر از چه ویژگی‌هایی استفاده می‌کند، اما می‌توان انتظار صداگذاری سه‌بعدی و استفاده از قدرت ۱۰.۲۸ ترافلاپسی PS5 را داشت.

همچنین احتمال می‌رود تیم سازنده از ویژگی‌های دسته پلی استیشن 5 هم استفاده کند که چندی پیش به‌صورت رسمی با نام دوال‌ سنس معرفی شد. نظر شما کاربران زومجی دراین‌باره چیست؟ آیا از ریمستر شدن بازی‌های قدیمی راضی هستید؟