GDC 2015: اپیک در ویدیویی بازیهای ساخته شده با موتور آنریل را نشان میدهد
کار خود را آغاز کرده و شرکتهای مختلف بازیسازی در حال نمایش قابلیتهای خود هستند. شرکت اپیک در ویدیویی که مخصوص این رویداد تدارک دیده، منتخبی از بازیهای ساخته شده با Unreal Engine را به نمایش میگذارد.
تبلیغات
شرکت اپیک یکی از مهمانان اصلی همایش توسعهدهندگان بازی یا GDC 2015 است و در کنفرانس خود از تکنولوژیهای جدید گرافیکی به خصوص موتور آنریل 4 صحبت خواهد کرد. اما قبل از شروع کنفرانس، آنها با انتشار ویدیویی، تعدادی از بازیهای منتخبی که از موتور گرافیکی آنها بهره برده است را نشان میدهند. اپیک امشب با
اعلام خبر رایگان شدن موتور آنریل 4
همه را شوکه کرد. سال گذشته، موتور بازیسازی آنریل برنامهی حق اشتراک با هزینهی ماهی ۱۹ دلار را در پیش گرفت. این اولین اقدام اپیک برای تغییر عقیدهی توسعهدهندگان مستقل نسبت به استفاده از یونیتی و کرایانجین بود. کمی بعد از این حرکت، کرایتک نیز برنامهی کمهزینهی خود را معرفی کرد. اما حالا اپیک با رایگان کردن موتور بازیسازیاش، روی دست همه بلند شده است.
دانلود ویدیو
zoomg.ir/topics/gdc-2015
منبع Vg247
داغترین مطالب روز