بازی Destiny 2 برای نینتندو سوییچ پورت نمی‌شود

شنبه 30 اردیبهشت 1396 - 15:59
مطالعه 2 دقیقه
Destiny 2
استودیوی بانجی عرضه‌ی بازی Destiny 2 روی نینتندو سوییچ را بسیار واهی خواند و عنوان کرد که هیچ برنامه‌ای برای پورت بازی روی این کنسول وجود ندارد.
تبلیغات

اخیرا از بازی Destiny 2 بصورت رسمی رونمایی شد و استودیوی بانجی در خصوص بخش‌های جدید و موارد بهبود یافته‌ی بازی صحبت‌هایی را ارائه کرد. حال و طبق آخرین اخبار بازی، بانجی در خصوص امکان پورت بازی به نینتندو سوییچ اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای آوردن بازی Destiny 2 روی کنسول نینتندو سوییچ وجود ندارد.

مارک نوزوردی، سرپرست پروژه، در صحبت‌های خود با وب‌سایت آی‌جی‌ان اعلام کرد که آنها روی پورت نینتندو سوییچ بازی Destiny 2 کار نمی‌کنند و از نظر آنها این بازی روی کنسول نینتندو سوییچ به خوبی اجرا نخواهد شد. وی در این خصوص اذعان داشت:

من فکر می‌کنم که پورت بازی برای نینتندو سوییچ یک مورد واهی است زیرا بازی ما فقط آنلاین است. کنسول نینتندو سوییچ عالی است و من این کنسول را دوست دارم اما نمی‌خواهم با به کار بردن عباراتی نظیر «روی این موضوع فکر خواهیم کرد» و «شاید سال آینده» کسی را بیهوده امیدوار کنم؛ در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای سوییچ وجود ندارد.

بازی Destiny 2 بر خلاف نسخه‌ی اول مجموعه برای رایانه‌های شخصی نیز عرضه خواهد شد و این نسخه مملو از گزینه‌های گرافیکی نظیر نرخ فریم نامحدود و رزولوشن‌های مختلف است.

بازی Destiny 2 در تاریخ ۱۷ شهریور (هشت سپتامبر) برای پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان و در تاریخ نامشخصی برای رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد. بانجی یک نسخه‌ی بتا برای بازی در نظر گرفته است که در تابستان سال جاری برای دو کنسول پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان عرضه خواهد شد همچنین در خصوص عرضه‌ی نسخه‌ی بتا برای کاربران رایانه‌های شخصی با توجه به نامشخص بودن تاریخ عرضه‌ی آن سخنی به میان نیامده است.

نظرات