در جدیدترین اخبار بازی، طی رویدادی پیرامون بازی‌های آینده شرکت فوکوس هوم اینتراکتیو (Focus Home Interactive) استودیو Dontnod Entertainment، سازنده بازی Life is Strange، از موارد گوناگون و جالبی پیرامون پروژه در دست ساختشان یعنی بازی Vampyr که در سبک نقش‌آفرینی بوده و در فضایی گوتیک جریان دارد رونمایی کردند. از نکات جالب اشاره شده می‌توان چهار پایان و توانایی به اتمام رساندن بازی بدون کشتن هیچ شخصی را نام برد.

این خبر توسط فیلیپ مورو از استودیو Dontnod فاش شد. او گفت در Vampyr به مانند بازی Life is Strange تصمیمات اخلاقی گوناگونی بر سر راه بازیکنان قرار خواهد گرفت که قوانین اخلاقی را که گیمر‌ها رعایت می‌کنند در مقابل نیازشان برای بقا مورد آزمایش قرار می‌دهد. تصمیماتی که شما از میان انتخاب‌های پیش رویتان می‌گیرید شکل کلی داستان را تغییر داده و پایان‌های متفاوتی را رقم خواهد زد.

فیلیپ مورو همچنین اشاره کرد که تیم سازنده در نظر دارد تا در چند ماه آینده تریلر جدیدی را از گیم‌پلی بازی منتشر کند. طبق برنامه ریزی‌های انجام شده بازی Vampyr قرار است در سه ماه آخر سال ۲۰۱۷ برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر شود.