خالق Final Fantasy در سال ۲۰۱۷ میلادی بازی جدید خود را معرفی خواهد کرد

چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۹
مطالعه 1 دقیقه
Hironobu Sakaguchi
هیرونوبو ساکاگوچی در سال ۲۰۱۷ میلادی، بازی جدید خود را معرفی خواهد کرد.
تبلیغات

هیرونوبو ساکاگوچی، خالق Final Fantasy و مدیر عامل فعلی Mistwalker، در گذشته به صورت مبهم اعلام کرده بود که در حال کار بر روی یک پروژه جدید است. حال وی در جریان یک مصاحبه اعلام کرده که در سال ۲۰۱۷ میلادی قصد دارد بازی جدید خود را معرفی کند.

همچنین ساکاگوچی در کنار بازی جدید خود در حال توسعه نسخه کنسولی بازی Terra Battle است. این بازی در گذشته برای گوشی‌های موبایل در سبک Jrpg عرضه شده و توانسته بود به موفقیت بالایی دست پیدا کند. ناگفته نماند که در ماه فوریه سال ۲۰۱۶ میلادی، خبری از همکاری هیرونوبو ساکاگوچی با استودیو سیلیکون (Silicon Studio) و Bravely Default برای ساخت یک بازی جدید نیز منتشر شد.

هنوز اطلاعات تکمیلی حول این موضوع منتشر نشده است که آیا این دو بازی به یکدیگر ربط دارند یا هر کدام یک آی‌پی جدید خواهند بود. با این حال باید تا سال ۲۰۱۷ میلادی و انتشار اخبار بیشتر حول بازی جدید خالق فاینال فانتزی منتظر بمانیم.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات