بتای دوم بازی Steep آغاز شد

شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
مطالعه 2 دقیقه
Steep
بتای عمومی بازی ورزشی جهان باز جدید یوبیسافت با نام Steep آغاز شد.
تبلیغات

در حالیکه کمتر از دو هفته به انتشار بازی جدید و جهان‌باز جدید Ubisoft با نام Steep باقی مانده است، بتای دوم و عمومی این بازی از روز گذشته آغاز شد و تا تاریخ دوشنبه اول آذر ادامه خواهد داشت.

در این بتای جدید، شما می‌توانید چالش‌های مختلفی را در ۳ منطقه از ۷ منطقه مختلف بازی انجام دهید. نام این مناطق آراویس، تاریول و نیدلز است و تمام آنها با الهام از مکان‌های واقعی در کوهستان آلپ ساخته شده‌اند. همچنین ۹ داستان کوهستانی یا Mountain Stories در این بتا وجود دارد که چالش‌های داستانی بازی محسوب می‌شوند و بازیکنان می‌توانند با انجام دادن آنها آیتم‌های جدیدی به دست آورد.

از طریق لینک‌های زیر می‌توانید این بتا را دانلود کنید:

فاز اول نسخه آزمایشی بازی از تاریخ ۱۰ تا ۱۴ نوامبر (۲۰ تا ۲۴ آبان) برگزار شد اما تنها کسانی به آن دسترسی پیدا کردند که برای تجربه آن ثبت‌نام کرده بودند.

بازی Steep در نمایشگاه E3 2016 معرفی شد و شما در این بازی می‌توانید ورزش‌های زمستانی اکستریم مانند اسکی، اسنوبورد و وینگ سوت را تجربه کنید و در هر زمان که بخواهید می‌توانید بین آنها سوییچ کنید. این بازی هم به صورت تک نفره قابل انجام است و هم به صورت چند نفره و هم می‌توانید با دوستان خود به اکتشاف بپردازید و هم می‌توانید با هم دیگر رقابت کنید.

با اینکه مکان اصلی بازی کوهستان آلپ است، بازی مدتی پس از انتشارش در تاریخ ۱۲ آذر، یک بروزرسانی رایگان دریافت خواهد کرد که کوهستانی در آلاسکا را به بازی اضافه خواهد کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات