زک کرگر، کارگردان فیلم جدید Resident Evil، رسما اعلام کرد پیش از آغاز فرایند تولید، هیچ‌کدام از فیلم‌های سینمایی قبلی این مجموعه را ندیده است.

به‌گزارش کولایدر، این اثر سینمایی ۹۰ دقیقه‌ای که نگارش فیلم‌نامه‌اش بر عهده زاچ کرگر و شی هتن بوده است، روایتی جدید را همزمان با وقایع بازی Resident Evil 2 دنبال می‌کند. شخصیت اصلی ماجرا، یک پیک پزشکی به نام براین با بازی آستین آبرامز است که در کابوس شهر راکون گرفتار می‌شود.

زک کرگر، کارگردان فیلم، در پاسخ به اینکه اثرش دنباله، پیش‌درآمد یا گسترش‌دهنده‌ی خط زمانی گذشته است، گفت:

«واقعا نمی‌توانم پاسخی بدهم؛ تا به حال حتی یکی از فیلم‌های قبلی رزیدنت اویل را ندیده‌ام.»

با وجود نادیده‌گرفتن تاریخچه سینمایی، او علاقه‌ی عمیق خود را به بازی‌های ویدیویی این فرنچایز ابراز کرده و ساختار داستان را شبیه به یک تجربه ۹۰ دقیقه‌ای بقا در بازی‌ها طراحی کرده است. در واکنش به نگرانی هواداران درباره مستقل بودن بیش از حد داستان، کارگردان تأکید دارد ساختار روایی اثر از پایه بر مبنای جهان Resident Evil شکل گرفته است. فیلم رزیدنت اویل با استقبال خوب منتقدین اکران شده است و از نظر فروش هم موفق به ثبت بهترین افتتاحیه در بین فیلم‌های فرنچایز رزیدنت اویل شده است.