فیلم سینمایی Resident Evil به کارگردانی زک کرگر با کسب ۲۶.۳ میلیون دلار در روز افتتاحیه از ۳٬۶۸۴ سالن سینما در آمریکای شمالی در صدر جدول فروش قرار گرفت. پیش‌بینی می‌شود فروش آخر هفته‌ی آغازین اثر سونی به حدود ۵۵ میلیون دلار برسد که بزرگ‌ترین افتتاحیه در کل تاریخ مجموعه‌ی رزیدنت اویل به‌شمار می‌رود. پیش از این، فیلم Resident Evil: Afterlife محصول سال ۲۰۱۰ با فروش ۲۶ میلیون دلاری در کل آخر هفته‌ی افتتاحیه، رکورددار این مجموعه بود.

به گزارش ورایتی، اقتباس جدید از بازی‌های ویدیویی شرکت کپکام با نقش‌آفرینی آستین آبرامز ساخته شده است. داستان فیلم روی یک پیک پزشکی تمرکز دارد که هنگام تحویل بسته به بیمارستان عمومی راکون‌سیتی با طغیان زامبی‌ها مواجه می‌شود. فیلم‌نامه‌ی این ریبوت خونین را زک کرگر و شی هتن نوشته‌اند.

برخی هواداران سرسخت نگران تصمیم کرگر برای روایت داستانی کاملا جدید و کنار گذاشتن شخصیت‌های کلاسیک Resident Evil بودند؛ اما واکنش‌های مثبت و نقدهای اولیه این نگرانی‌ها را برطرف کرد. فیلم Practical Magic 2 با بازی نیکول کیدمن و ساندرا بولاک با کسب ۳.۱ میلیون دلار در روز جمعه، جایگاه دوم را به خود اختصاص داد و مجموع فروش داخلی خود را در مسیر رسیدن به ۴۸.۲ میلیون دلار قرار داد.

در ادامه‌ی جدول، فیلم Spider-Man: Brand New Day با ۱.۵۳ میلیون دلار فروش در روز جمعه، مجموع درآمد خانگی خود را به ۹۴۴.۱۵ میلیون دلار رساند. فیلم The Odyssey متعلق به یونیورسال نیز با افزودن ۱.۳۶ میلیون دلار به مجموع فروش داخلی ۶۰۹.۸ میلیون دلاری رسید. فیلم دلهره‌آور The Weight با بازی ایتن هاوک و راسل کرو ۱.۱۷ میلیون دلار و انیمیشن Shaun the Sheep: The Beast of Mossy Bottom نیز ۵۴۰ هزار دلار در روز جمعه فروش داشتند.