رهبر (اکبر) نوربخش، دوبلور ۴۴ سالهی کشورمان، بر اثر سانحهی رانندگی جان خود را از دست داد. بهگزارش ایسنا و بنا بر اعلام رسمی روابط عمومی انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم ایران، نوربخش در روزهای گذشته دار فانی را وداع گفت. جامعهی دوبلاژ ایران با درگذشت ناگهانی وی یکی از صداپیشگان فعال در حوزهی پویانمایی را از دست داده است.
نوربخش بخش عمدهای از فعالیت حرفهای خود را روی دوبلهی آثار انیمیشن متمرکز کرده بود و در دوبلهی فارسی آثار شاخصی همچون پاندای کونگفوکار، ابری با احتمال بارش کوفتهقلقلی، کورالاین، Up، «سرود کریسمس و داستان اسباببازی حضور داشت.
مراسم یادبود این هنرمند فقید روز پنجشنبه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجد نظام مافی برگزار شد. کدامیک از آثار و صداپیشگیهای زندهیاد رهبر نوربخش بیشتر در خاطرتان مانده است؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.