به‌گزارش آی‌جی‌ان، تصاویر جدید منتشرشده از پشت‌صحنه فیلم بتمن ۲ در لندن، رابرت پتینسون را در نقش بروس وین نشان می‌دهد که توسط پلیس از میان جمعیتی از معترضان خشمگین هدایت می‌شود. این تصاویر شایعات حضور محفل جغدها (Court of Owls)، محفل مخفی افراد ثروتمند گاتام را تقویت کرده و احتمال حضور شرور دیگری را نیز مطرح می‌کنند.

تصاویر یادشده مت ریوز، کارگردان فیلم را نشان می‌دهند که صحنه خروج بروس از انجمن وکلای گاتام به سمت خودروی بنتلی را فیلم‌برداری می‌کند؛ جایی که بدل اندی سرکیس در نقش آلفرد پنی‌ورث منتظر او است. پلاکاردها و شعارهای معترضان خشم آنان را به تصویر می‌کشد: «دیوان اولیگارش‌ها»، «دیوان پلیدها»، «ثروتمندترها ثروتمندتر می‌شوند»، «یک روز فقرا هیچ‌چیز نخواهند داشت»، «مقاومت»، «ثروتمندان را بخورید»، «طمع شما ما را می‌کشد» و «اولیگارش‌ها باید بروند!».

پخش از رسانه

تناقض جالب اینجا است که مردم، بروس وین ثروتمند را دشمن دانسته اما هویت والای او، بتمن را نماد مقاومت می‌دانند. برخی معترضان ماسک سفید به چهره دارند و روی لباس یکی از آن‌ها علامت آنارشی به چشم می‌خورد که یادآور شخصیت آنارکی در کمیک‌های دی‌سی است؛ ضدقهرمانی سیاسی که علیه نهادهای فاسد مبارزه می‌کند.

آنارکی در کمیک‌های دی‌سی
آنارکی در فیلم بتمن ۲

مت ریوز پیش‌تر اشاره کرده بود که شرور این قسمت «پیش از این هرگز در هیچ فیلمی به تصویر کشیده نشده است.» اگرچه شاید این تصویر تنها متعلق به یک سیاهی‌لشکر ساده باشد، اما تقابل هم‌زمان محفل جغدها و آنارکی با فضای فاسد گاتام کاملا همخوانی دارد.

نظر شما کاربران زومجی در این‌باره چیست؟ لطفا دیدگاه و نظرات خود را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید و برای دریافت اطلاعات رسمی و تکمیلی در آینده با زومجی همراه باشید.