گری اولدمن، بازیگر نقش سیریوس بلک، از رفتار انسان‌دوستانه و متفاوت آلن ریکمن فقید در پشت‌صحنه فیلم‌های هری پاتر (Harry Potter) پرده برداشت. برخلاف شخصیت سخت‌گیر و ترسناک سوروس اسنیپ در هاگوارتز، ریکمن در دنیای واقعی کودکان را به‌طور مداوم به محل فیلم‌برداری دعوت می‌کرد.

به‌گزارش ورایتی و به نقل از اولدمن در جریان جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو، ریکمن هر روز مهمانان ویژه‌ای از جمله کودکان بیمار را برای صرف ناهار و بازدید از لوکیشن‌ها به صحنه می‌آورد:

«او بچه‌ها را از مدرسه و بیمارستان می‌آورد. هر روز دوستان و فرزندانشان را برای ناهار و تفریح دعوت می‌کرد. او بچه‌ها را به تور بازدید از صحنه‌ها می‌برد و ما هم با آن‌ها ملاقات می‌کردیم.»

اولدمن اشاره کرد که ریکمن حضور در دنیای جادوگری را تجربه‌ای فوق‌العاده می‌دانست و چون از ارزش این فضا برای مخاطبان خردسال آگاهی داشت، شادی حضور در آن را با کودکان به اشتراک می‌گذاشت. بازیگر نقش سیریوس بلک همچنین با اشاره به سریال جدید شبکه HBO گفت که این اقتباس تلویزیونی می‌تواند جزئیات کتاب‌ها را به شکلی کلمه‌به‌کلمه و رضایت‌بخش‌تر پوشش دهد. آلن ریکمن در ۱۴ ژانویه ۲۰۱۶ بر اثر ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.

دیدگاه خود را درباره نقش‌آفرینی ماندگار آلن ریکمن در مجموعه هری پاتر با ما در میان بگذارید.