کنیچی کوتسونا، کارگردان انیمه Sekiro: No Defeat از هواداران خواست تریلر جدید این اثر را تماشا نکنند. به گفته او، این ویدیو که ۳ سپتامبر ۲۰۲۶ (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) منتشر شده، ناخواسته حاوی صحنه‌ای است که یک غافلگیری سینمایی مهم را لو می‌دهد.

به‌گزارش وب‌سایت گیمزرادار، تیزر یک‌دقیقه‌ای با عنوان «نبرد در دشت علف نقره‌ای» پیش از اکران سینمایی این انیمه در ژاپن منتشر شده است. کوتسونا می‌گوید این صحنه بدون تأیید او در تریلر قرار گرفته و شرکت سازنده مسئول این اتفاق است.

کوتسونا در توییتر نوشت:

«می‌دانم احتمالا دیگر دیر شده، اما صحنه‌ای که هرچند به‌خودی‌خود اسپویل داستانی نیست، یک غافلگیری سینمایی دارد که واقعا نباید لو می‌رفت. آرزوی من این است که مخاطبان بدون دیدن آن ویدیو به سینما بروند.»

او در ادامه این اتفاق را حادثه‌ای تاسف‌بار توصیف کرد و گفت که ناشی از سهل‌انگاری شرکت تولیدکننده بوده است. کوتسونا تأکید کرد که شرکت کادوکاوا مقصر نیست؛ هرچند ویدیو در کانال یوتیوب کادوکاوا نیز منتشر شده است. او از هواداران خواست شکایت‌ها را مستقیم به شرکت آرچ ارسال کنند.

gamesradar.com

هشدار اسپویل

به نوشته گیمزرادار، تیزر ظاهرا داستان اصلی را لو نمی‌دهد، اما غافلگیری سینمایی مورد اشاره احتمالا لحظه‌ای است که گرگ دست خود را در نبرد با گنیچیرو از دست می‌دهد؛ اتفاقی که دلیل استفاده بعدی او از بازوی مصنوعی شینوبی را توضیح می‌دهد. این صحنه در ثانیه‌های پایانی تریلر دیده می‌شود.

پایان اسپویل

انیمه Sekiro: No Defeat اقتباسی از بازی تحسین‌شده Sekiro: Shadows Die Twice استودیوی فرام‌سافتور است. داستان درباره یک شینوبی وفادار به نام گرگ است که برای نجات ارباب جوانش کورو و سرزمین آشینا به ماموریت می‌رود. نسخه سینمایی این مجموعه از ۴ سپتامبر ۲۰۲۶ (۱۳ شهریور ۱۴۰۵) به مدت سه هفته در سینماهای ژاپن اکران محدود دارد.

نظر شما درباره این اتفاق و نحوه برخورد کارگردان با لو رفتن اسپویل چیست؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.