دوین دیویس معروف به «کیفی دی» (Keffe D) در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل توپاک شکور در سال ۱۹۹۶، گناهکار شناخته شد. هیئت‌منصفه پس از کمتر از سه ساعت مشورت، حکم محکومیت او را به اتهام یک فقره قتل درجه‌یک با سلاح مرگبار در جهت پیشبرد اهداف یک گروه تبهکار صادر کرد.

به‌گزارش ign.com، دادستان‌ها ادعا نکردند که دیویس ۶۳ ساله شخصا در تیراندازی ۷ سپتامبر ۱۹۹۶ شلیک کرده است، بلکه او را طراح اصلی واقعه دانستند که سلاح را به ضارب داخل خودرو تحویل داد. طبق ادعای دادستان‌ها، اورلاندو اندرسون برادرزاده‌ی دیویس یا فرد دیگری در صندلی عقب خودرو شلیک‌ها را انجام داده بود؛ اندرسون بعدها در سال ۱۹۹۸ طی درگیری مسلحانه‌ای در کالیفرنیا کشته شد.

بینو پلال، دادستان پرونده، خطاب به هیئت‌منصفه گفت:

«نزدیک به ۱۸ سال است که دوین دیویس به پلیس، تلویزیون، کتاب‌ها و مصاحبه‌کنندگان یوتیوب و هر کسی که گوش می‌داد، می‌گفت که مسئول قتل توپاک شکور است. به او بگویید که صدایش را شنیده‌اید و او را گناهکار اعلام کنید.»

دیویس اکنون با مجازات احتمالی حبس ابد روبه‌رو است. شکور پیش از مرگ چهار آلبوم انفرادی منتشر کرد و در آثاری نظیر فیلم سینمایی Juice و فیلم Above the Rim حضور داشت؛ چهره‌ی او همچنین با تأیید خانواده‌اش قرار است در بازی Stranger Than Heaven حضور پیدا کند.

دیدگاه خود را درباره صدور این حکم پس از گذشت سال‌ها با ما در میان بگذارید.