بازیگر Obsession: برای بودن در فیلم یا بازی Resident Evil می‌میرم

چهارشنبه 14 مرداد 1405 - 01:00
مطالعه 2 دقیقه
اینده ناوارت نسخه بازی کال آو دیوتی مدرن وارفر ۲ را نگه داشته است
ایندی ناوارت ستاره فیلم ترسناک Obsession از علاقه شدید خود برای ایفای نقش در بازی‌ها یا فیلم‌های Resident Evil خبر داد.

ایندی ناوارت، بازیگر مطرح فیلم ترسناک Obsession در مصاحبه جدید خود اعلام کرد که به‌شدت به حضور در دنیای محبوب Resident Evil علاقه‌مند است و این تجربه برای او شگفت‌انگیز خواهد بود.

به‌گزارش پی‌سی گیمر، ناوارت در گفت‌وگوی ویدئویی با رسانه ورایتی درباره نخستین تجربه‌های گیمینگ خود صحبت کرد. او اعلام کرد که اولین بازی‌های عمرش Shrek: Super Party روی کنسول پلی استیشن ۲ و مجموعه Call of Duty بوده‌اند و در حال حاضر نیز بازی God of War Ragnarök را تجربه می‌کند.

این بازیگر جوان فاش کرد که این روزها به‌شدت درگیر انجام بازی‌های ترسناک است و تمرکز ویژه‌ای روی مجموعه Resident Evil دارد. تیانا دی‌نیکولا، مجری ورایتی از ناوارت پرسید که آیا تاکنون پیشنهادی برای بازیگری در یک بازی ویدیویی دریافت کرده است یا خیر. ایندی ناوارت، بازیگر سینما گفت:

«بله و به‌زودی مسیر خودم را در این زمینه آغاز می‌کنم.»

ناوارت از فاش کردن نام این پروژه خودداری کرد اما اشاره کرد که احتمالا کار خود را با یک بازی مستقل و کوچک‌تر آغاز خواهد کرد تا شرایط را بسنجد. او در پاسخ به سوالی درباره احتمال حضور در یکی از پروژه‌های Resident Evil ابراز شگفتی کرد. ایندی ناوارت، بازیگر سینما گفت:

«من عاشق Resident Evil هستم. اگر این اتفاق بیفتد از شدت خوشحالی قالب تهی خواهم کرد.»

این بازیگر همچنین از شنیدن خبر اکران فیلم جدید Resident Evil به کارگردانی زک کرگر در ماه آینده ابراز بی‌اطلاعی و هیجان‌زدگی کرد و گفت که حتما بلیت این فیلم را تهیه خواهد کرد. به نظر شما ایندی ناوارت می‌تواند گزینه مناسبی برای ایفای نقش در بازی‌ها یا فیلم‌های بعدی رزیدنت ایول باشد؟

نظرات