وین دیزل فیلم‌نامه سریع و خشن ۱۱ را بهترین اثر چند دهه اخیر خواند

شنبه 10 مرداد 1405 - 23:00
مطالعه 2 دقیقه
وین دیزل در مراسم بیست و پنجمین سالگرد مجموعه سریع و خشن
وین دیزل با تمجید از فیلم‌نامه‌ی قسمت یازدهم مجموعه‌ی سریع و خشن، این اثر را بهترین فیلم‌نامه‌ی خوانده‌شده‌ی خود در چند دهه‌ی اخیر دانست.

بازیگر نقش اصلی مجموعه‌ی سینمایی سریع و خشن پس از مطالعه‌ی سناریوی قسمت یازدهم این فرنچایز با عنوان Fast Forever، احساسات خود را درباره‌ی کیفیت داستان ابراز کرد. این اثر سینمایی که دنباله‌ی مستقیم فیلم قبلی به شمار می‌رود، مراحل پیش‌تولید خود را پشت سر می‌گذارد.

به‌گزارش وب‌سایت ورایتی، مایکل لسلی وظیفه‌ی نگارش سناریوی جدید را بر عهده دارد. او پیش از این آثاری همچون فیلم سینمایی The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes را در کارنامه‌ی خود ثبت کرده است. وین دیزل، بازیگر نقش دومینیک تورتو گفت:

«من به‌تازگی فیلم‌نامه‌ی Fast Forever نوشته‌ی مایکل لسلی را خواندم. این بهترین فیلم‌نامه‌ای است که در چند دهه‌ی گذشته مطالعه کرده‌ام و هنوز دارم گریه می‌کنم.»

این بازیگر با انتشار پیامی در شبکه‌ی اجتماعی اینستاگرام اعلام کرد که داستان فیلم جدید ارتباط مستقیمی با نخستین قسمت این مجموعه خواهد داشت. قسمت اول این فرنچایز با نام The Fast and the Furious در سال ۲۰۰۱ اکران شد و توانست به فروش جهانی ۲۰۷ میلیون دلار دست یابد.

این اثر کلاسیک به مناسبت بیست‌وپنج‌مین سالگرد اکرانش در تاریخ ۲۱ اوت ۲۰۲۶ (۳۰ مرداد ۱۴۰۵) بار دیگر روی پرده‌ی سینماها می‌رود. فیلم قبلی این مجموعه با نام Fast X در سال ۲۰۲۳ روی پرده رفت و به فروش ۷۰۴ میلیون دلاری در سراسر جهان دست یافت.

کارگردانی نسخه‌ی جدید بر عهده‌ی لویی لتریر خواهد بود که ساخت فیلم‌هایی مانند The Transporter را در کارنامه دارد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، فیلم سینمایی Fast Forever در تاریخ ۱۷ مارس ۲۰۲۸ (۲۷ اسفند ۱۴۰۶) در سینماهای جهان اکران خواهد شد. به نظر شما قسمت جدید سریع و خشن می‌تواند موفقیت‌های گذشته را تکرار کند؟ برای دریافت اطلاعات بیشتر با زومجی همراه باشید.

نظرات