نمره‌های انیمیشن GOAT از سایت‌های معتبر دنیا | استفن کری در نقش زرافه!

شنبه 25 بهمن 1404 - 23:59
مطالعه 3 دقیقه
والپیپر انیمیشن GOAT
نقدهای انیمیشن GOAT منتشر شده‌اند که انیمیشن جدید سونی پیکچرز با نقدهای نسبتا مثبت و متوسطی مواجه شده است.
تبلیغات

انیمیشن GOAT یک انیمیشن اکشن کمدی در دنیایی کاملاً حیوانی است. این داستان ویل، بز کوچکی را دنبال می‌کند که رویاهای بزرگی در سر دارد و فرصتی بی‌نظیر پیدا می‌کند تا به سطح حرفه‌ای‌ها برسد و در روربال، ورزشی پرتحرک، مختلط و فیزیکی که توسط سریع‌ترین و سرسخت‌ترین حیوانات جهان برگزار می‌شود بازی کند. هم‌تیمی‌های ویل چندان از حضور یک بز کوچک در تیم خوشحال نیستند، اما او مصمم است ورزش روربال را متحول کند و ثابت کند که کوچک‌ها هم می‌توانند بدرخشند. انیمیشن بز جدیدترین انیمیشن سونی پیکچرز با حضور نمادین استفن کری، ستاره بسکتبال NBA که در ادامه می‌توانید نگاهی به نقدهای آن داشته باشید.

GOAT

  • کارگردان: تایری دیلی‌های
  • نویسنده: آرون بوچسبام و تد رایلی
  • صداپیشگان: کالب مک‌لافلین، استفن کری، گابریل یونیون، نیک کرول، نیکولا کافلان، دیوید هاربر، جنیفر هادسون، آرون پیر، جلی رول، آیشا کری، اندرو سانتینو، بابی لی، شری کولا، ادواردو فرانکو، پتن اسوالت و جنیفر لوئیس
  • تاریخ اکران: ۱۳ فوریه ۲۰۲۶ (۲۴ بهمن ۱۴۰۴)
  • ناشر: سونی پیکچرز

ورایتی: ۸۰ از ۱۰۰

در کلیت امر انیمیشن GOAT کار چندان نامتعارف یا ساختارشکنانه‌ای انجام نمی‌دهد، اما لذت فیلم در طراحی رؤیایی و خیال‌انگیز دنیایش، در ضرباهنگ پرجنب‌وجوش و بازیگوشانه‌ی دیالوگ‌ها و شوخی‌هایش و در صداقت دلنشین و کمی نامتعارف آن نهفته است.
- اوون گلیبرمن، ورایتی

راجر ایبرت: ۷۵ از ۱۰۰

نشانه‌ی خوبی نیست وقتی خودمان را در حال تحسین طراحی پس‌زمینه‌ها بیش از اتفاقاتی که در پیش‌زمینه رخ می‌دهد می‌یابیم؛ با‌این‌حال این جنبه از فیلم از نظر خلاقیت از شخصیت‌ها و داستان پیشی می‌گیرد.
- نل مینو، راجر ایبرت

هالیوود ریپورتر: ۷۰ از ۱۰۰

فیلم از نظر بصری جذاب‌تر از کیفیت فیلمنامه‌اش است، هرچند در آن تقلیدهای طنزآمیزی از ویدئوهای هیپ‌هاپ و فیلم‌های تبلیغاتی اغراق‌آمیز ورزشی دیده می‌شود.
- فرانک شک، هالیوود ریپورتر

لس آنجلس تایمز: ۵۰ از ۱۰۰

انیمیشن Goat ترکیبی ناهمگون از تصاویر چشم‌نواز و فیلمنامه‌ای کلیشه‌ای است و از این جهت ناامیدکننده جلوه می‌کند که تمام مسیرهای قابل پیش‌بینی را تا رسیدن به پایانی پیروزمندانه طی می‌کند.
- کارلوس آگیلار، لس آنجلس تایمز

امپایر: ۴۰ از ۱۰۰

تصاویر چشم‌نوازند، اما این اثر یکی از ناکامی‌های نادر استودیوی سونی پیکچرز انیمیشن محسوب می‌شود. بهتر است به‌جای آن انیمیشن KPop Demon Hunters را دوباره تماشا کنید.
- جان ناگنت، امپایر

آسوشیتد پرس: ۳۸ از ۱۰۰

فیلم آن‌قدر که خودش تصور می‌کند خنده‌دار نیست و در پرداخت قوس داستانی رستگاریِ بیش‌ازحد آشنایش، خسته‌کننده به نظر می‌رسد.
- مارک کندی، آسوشیتد پرس

در مجموع انیمیشن GOAT با نقدهای نسبتا مثبت و متوسطی مواجه شده است که بیشتر تحسین‌ها به جلوه‌ها و انیمیشن‌های چشم‌نواز آن اختصاص دارد و از نظر فنی انیمیشن مورد توجه قرار گرفته است. در هر حال فیلمنامه ضعیف، کلیشه‌ها و پایان قابل پیش‌بینی با نظرات منفی زیادی مواجه شده‌اند؛ اگرچه کمدی و شوخی‌های انیمیشن شاهد نظرات ضد و نقیضی بوده است و گروهی به ستایش آن پرداخته‌اند و گروهی آن را بی‌مزه دانسته‌اند. در هر حال باید دید نظر تماشاگران در مورد این انیمیشن چگونه خواهد بود.

نظرات