فیلم ترسناک جدیدی براساس رمان‌های استیون کینگ ساخته می‌شود

یک‌شنبه 25 آبان 1404 - 18:36
مطالعه 2 دقیقه
استیون کینگ، نویسنده بزرگ ژانر وحشت
دنیای سینما بار دیگر به سراغ استیون کینگ، استاد وحشت رفته است. ساخت اقتباس سینمایی Mister Yummy تایید شده است.
تبلیغات

به نقل از Comingsoon، استودیو Intrinsic Value Films در حال توسعه اقتباس سینمایی Mister Yummy است؛ فیلمی براساس داستان کوتاه استیون کینگ که نخستین‌بار در مجموعه The Bazaar of Bad Dreams در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. اعلام این فیلم ترسناک پس از موفقیت‌های پیاپی دو اقتباس تحسین‌شده از کینگ یعنی فیلم The Monkey به کارگردانی آزگود پرکینز و فیلم The Long Walk به کارگردانی فرانسیس لارنس صورت می‌گیرد.

براساس گزارش ددلاین، فیلمنامه فیلم Mister Yummy را تروی بلیک می‌نویسد و توماس ماهونی به‌عنوان تهیه‌کننده در پروژه حضور دارد. این فیلم ترسناک به‌عنوان «روایتی تسخیرکننده» توصیف شده است؛ داستانی درباره الی فرانکلین که با اندیشه مرگ، پیری و سایه دائمی پشیمانی دست‌وپنجه نرم می‌کند جایی که مرگ در هر گوشه کمین کرده و حسرت، به شبحی بدل می‌شود که هرگز رهایش نمی‌کند.

در حال حاضر فیلم Mister Yummy دارای کارگردان، بازیگر و پخش‌کننده نیست و هنوز وارد مرحله انتخاب عوامل اصلی نشده است. اقتباس Mister Yummy از جمله آثاری است که Intrinsic Value Films قصد دارد آن را در American Film Market عرضه کند. این کمپانی همچنین روی یک زندگی‌نامه با محوریت جین وایلدِر با عنوان Gene کار می‌کند؛ پروژه‌ای که فیلمنامه‌اش را جرمی راث نوشته و پس از کسب حقوق انحصاری زندگی این بازیگر محبوب، وارد توسعه شده است.

در کنار Mister Yummy، رمان جنایی استیون کینگ Billy Summers نیز در دستور ساخت قرار دارد و شرکت برادران وارنر در سال ۲۰۲۳ تولید آن را اعلام کرد. از سوی دیگر، رمان کلاسیک و مشهور Carrie نیز قرار است با همکاری مایک فلانگان، خالق The Haunting of Hill House به‌صورت یک سریال در Prime Video ساخته شود. این سریال ماورایی با حضور سامر اچ. هاول، سینا آگودونگ، متیو لیلارد و سامانتا سلویان جلوی دوربین خواهد رفت.

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات