فیلم جدید کارگردان Knives Out بسیار متفاوت و غیر منتظره خواهد بود

چهارشنبه 30 مهر 1404 - 17:19
مطالعه 2 دقیقه
بلانک در حال فکر کردن در فیلم Glass Onion: A Knives Out Mystery
خالق Knives Out پس از قسمت سوم، مسیری تازه در پیش گرفته است. رایان جانسون از پروژه‌ای مرموز با فضایی کاملاً متفاوت با ماجراهای بنوا بلانک می‌گوید.
تبلیغات

به نقل از Comingsoon، رایان جانسون اعلام کرده است که پس از پایان ساخت فیلم Knives Out 3، قصد دارد مسیر تازه‌ای را در کارنامه‌اش دنبال کند. فیلم جدید او با عنوان کامل Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery ماه گذشته در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو اکران شد و با بازخوردهای بسیار مثبت منتقدان همراه بود. این فیلم در تاریخ ۲۶ نوامبر (۶ آذر) به‌صورت محدود در سینماها اکران می‌شود و سپس از ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) در نتفلیکس در دسترس قرار می‌گیرد.

او در گفت‌وگو با مجله Empire فاش کرد که فیلم بعدی‌اش قسمت دیگری از فیلم Knives Out نخواهد بود، بلکه می‌خواهد ژانری کاملاً متفاوت را تجربه کند: «هیجان‌انگیزترین چیز برای من الان، ایده‌ای است که برای فیلم بعدی در ذهنم دارم. فکر می‌کنم تنها کاری که می‌توانیم بکنیم این است که دنبال حس درونی خود برویم. اگه بخواهم از نظر ژانری تعریفش کنم، باید بگم حال‌و‌هوای تریلرهای پارانوئیدی دهه ۷۰ با یک چاشنی علمی‌تخیلی سبک را دارد.»

جانسون در ادامه تأکید کرد که از همکاری با نتفلیکس برای مجموعه Knives Out «خیلی راضی» است، اما فیلم بعدی‌اش احتمالاً توسط این پلتفرم منتشر نخواهد شد، چرا که او به دنبال اکران گسترده‌تر در سینماها است: «تجربه سینما رفتن برای من خیلی مهم است. بهش ایمان دارم و فکر می‌کنم خبر مرگش خیلی اغراق‌آمیز است! امسال دیدیم که فیلم‌هایی مثل Sinners توانستند با مخاطب ارتباط بگیرند و مردم را دوباره به سالن‌های سینما بکشند. این برای من واقعاً هیجان‌انگیز است.»

در حال حاضر جزئیات بیشتری از پروژه جدید جانسون منتشر نشده است، اما به‌نظر می‌رسد پس از سه‌گانه Knives Out، او می‌خواهد به سراغ فضایی تاریک‌تر و رازآلودتر برود؛ چیزی نزدیک به روح تریلرهای کلاسیک دهه ۷۰ با امضای خودش است.

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات