بردلی کوپر به مارگو رابی در فیلم جدید یازده یار اوشن پیوست

شنبه 19 مهر 1404 - 18:31
مطالعه 2 دقیقه
بردلی کوپر در نقش جکسون مین در فیلم A Star Is Born
بردلی کوپر برای هم‌بازی شدن با مارگو رابی در پیش‌درآمد فیلم Ocean's وارد مذاکره شد.
تبلیغات

به نقل از ددلاین، برادران وارنر برادرز پس از استخدام لی ایزاک چانگ، کارگردان فیلم Twisters، حالا در آستانه‌ی امضای قرارداد با یکی دیگر از نام‌های بزرگ هالیوود برای بازی در برابر مارگو رابی در پیش‌درآمد فیلم Ocean’s است. طبق گزارش‌ها، بردلی کوپر در حال مذاکره برای پیوستن به فیلمی است که چانگ کارگردانی آن را بر عهده دارد و رابی علاوه بر نقش‌آفرینی، از طریق LuckyChap Entertainment، شرکت تولیدی خود تهیه‌کنندگی آن را نیز انجام می‌دهد.

منابع نزدیک به پروژه می‌گویند کوپر و رابی از مدت‌ها پیش با یکدیگر ارتباط دوستانه داشته‌اند و همیشه تمایل داشتند در پروژه‌ای مشترک همکاری کنند و این فیلم بهترین فرصت برای آن به‌‌نظر می‌رسید. پس از دیدار با چانگ، کوپر بلافاصله برای حضور در فیلم جدید یازده یار اوشن اعلام آمادگی کرده است و او درواقع جایگزین رایان گاسلینگ خواهد شد که به علت تداخل با برنامه‌هایش از آن جدا شده بود.

جزئیات داستان طبق سنت مجموعه‌ی Ocean’s در محرمانه‌ترین حالت نگهداری می‌شود، اما مشخص است که این اثر یک پیش‌درآمد از مجموعه‌ی اصلی خواهد بود. فیلم‌نامه‌ی فعلی را کری سالمون بر‌اساس شخصیت‌های خلق‌شده توسط جرج کلیتون جانسون و جک گلدن راسل نوشته است. فیلم قرار است در سال آینده میلادی فیلم‌برداری شود.

کوپر همکاری نزدیکی با استودیو وارنر دارد؛ قرارداد تولید فعلی او در این استودیو فعال است و علاوه بر این، فیلم Bullitt را نیز با کارگردانی استیون اسپیلبرگ در دست توسعه دارد که خودش نقش اصلی آن را بازی می‌کند. آخرین فیلم او، فیلم درام کمدی Is This Thing On? محصول استودیوی سرچلایت پیکچرز است که کوپر در آن نقش اصلی را بازی کرده و خود نیز کارگردانی‌اش را بر عهده داشته است. این فیلم قرار است روز جمعه در جشنواره فیلم نیویورک اولین نمایش جهانی خود را تجربه کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات