کریس کلمبوس: مجموعه تنها در خانه را رها کنید

یک‌شنبه 26 مرداد 1404 - 15:33
مطالعه 2 دقیقه
فیلم Home Alone
کارگردان دو فیلم نخست «تنها در خانه» هرگونه بازسازی یا ساخت دنباله‌های جدید از این مجموعه را اشتباه خواند و تأکید کرد که جادوی خاص آن تکرارشدنی نیست.
تبلیغات

کریس کلمبوس، فیلم‌ساز برجسته هالیوود، در تازه‌ترین اظهارنظر خود به جمع مخالفان بازسازی آثار کلاسیک پیوست و صراحتا اعلام کرد که مجموعه تنها در خانه باید دست‌نخورده باقی بماند. او که کارگردانی دو فیلم اول این فرنچایز را بر عهده داشت، معتقد است که تلاش برای بازآفرینی حال و هوای منحصربه‌فرد آن دوران، اقدامی بی‌ثمر خواهد بود.

به نقل از Dark Horizons، این کارگردان که اخیرا در مراسم فرش قرمز فیلم جدیدش با نام The Thursday Murder Club با خبرنگاران گفتگو می‌کرد، در پاسخ به سؤالی درباره احتمال ساخت یک بازسازی یا دنباله برای تنها در خانه گفت: «فکر می‌کنم تنها در خانه محصول یک لحظه بسیار خاص در زمان بود و شما واقعا نمی‌توانید آن را بازآفرینی کنید. تلاش برای بازگشت و تکرار چیزی که ۳۵ سال پیش انجام دادیم، یک اشتباه است. به نظرم باید آن را به حال خود رها کرد.»

این موضع قاطعانه کلمبوس، یادآور دیدگاه خالقان مجموعه مشهور دیگری یعنی «بازگشت به آینده» است. رابرت زمکیس و باب گیل، کارگردان و تهیه‌کننده آن فیلم نیز بارها مخالفت شدید خود را با هرگونه برنامه برای بازسازی اثرشان اعلام کرده‌اند و تأکید دارند تا زمانی که زنده‌اند، چنین اجازه‌ای نخواهند داد.

تنها در خانه که توسط جان هیوز فقید نوشته شد، به یک پدیده فرهنگی در دهه ۹۰ میلادی تبدیل شد و مکالی کالکین، ستاره نوجوان آن را به شهرتی جهانی رساند. جالب آنکه براساس گزارش‌ها، خود کالکین در دسامبر سال گذشته به طرفدارانش اعلام کرده بود که برای ایفای مجدد نقش کوین مک‌کالیستر آمادگی دارد.

پس از موفقیت چشمگیر دو فیلم اول، چهار فیلم دیگر نیز در این مجموعه با حضور بازیگران کودک متفاوت ساخته شد، اما هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت و محبوبیت نسخه‌های اصلی را تکرار کنند. حال باید دید که با مخالفت صریح کارگردان اصلی، آیا تهیه‌کنندگان همچنان به فکر زنده کردن دوباره این خاطره شیرین خواهند افتاد یا به توصیه کلمبوس، آن را در اوج تنها خواهند گذاشت.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات