فیلم جدید جیسون استاتهام با تأخیر به سینما می‌آید

چهارشنبه 15 مرداد 1404 - 09:42
مطالعه 1 دقیقه
جست‌وجوی جیسون استاتهام برای یافتن جنی در فیلم Levon’s Trade
فیلم Mutiny با نقش‌آفرینی جیسون استاتهام با تأخیر روی پرده سینما می‌رود.
تبلیغات

در میان تازه‌ترین اخبار سینما و تلویزیون مطلع شدیم که اکران فیلم Mutiny (سرکشی) با بازی جیسون استاتهام به تعویق افتاد. اسکرین‌رنت گزارش داد که جدیدترین ساخته ژان فرانسوا ریشه برای اکران در تاریخ ۱۹ دی ۱۴۰۴ (۹ ژانویه ۲۰۲۶) برنامه‌ریزی شده بود، اما اکنون جای خود را به فیلم Greenland: Migration (گرینلند: مهاجرت) داده است و در تابستان ۲۰۲۶ روی پرده سینما می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم Mutiny می‌خوانیم: «پس از اینکه رئیس صنعتگر میلیاردر کول رید مقابل چشمانش به قتل می‌رسد، او مقصر این جنایت شناخته می‌شود و درحالی‌که تحت تعقیب قرار دارد، برای افشای یک توطئه بین‌المللی تلاش می‌کند.» لیندزی میشل و جی.پی. دیویس فیلم‌نامه این فیلم اکشن مهیج را به رشته تحریر درآوردند و ژان فرانسوا ریشه سکان هدایتش را در دست داشت.

جیسون استاتهام، بازیگر فیلم The Mechanic (مکانیک)، آنابل والیس، بازیگر فیلم Annabelle (آنابل)، جیسون وانگ، بازیگر فیلم Wrath of Man (خشم مردانه)، رولاند مولر، بازیگر فیلم Land of Mine (سرزمین مین) و ادرین لستر، بازیگر فیلم Doomsday (روز رستاخیز) در فیلم Mutiny نقش‌آفرینی می‌کنند. مدتی قبل مراحل فیلم‌برداری فیلم سرکشی در بریتانیا و مالت به پایان رسید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات