فیلم Elden Ring توسط کارگردان Ex Machina ساخته می‌شود؟

جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
مطالعه 2 دقیقه
پوستر Elden Ring: Shadow of the Erdtree
طبق شایعات منتشر شده،‌ الکس گارلند در حال مذاکره با A24 برای کارگردانی اقتباس سینمایی براساس بازی Elden Ring است.
تبلیغات

به نقل از Gamefragger، استودیو مستقل و تحسین‌شده‌ی A24 که با آثار متفاوتی چون فیلم Ex Machina، فیلم Moonlight، فیلم Midsommar و فیلم Everything Everywhere All at Once شناخته می‌شود، ظاهراً قصد دارد یکی از موفق‌ترین بازی‌های دهه‌ی اخیر را به دنیای سینما بیاورد. براساس گزارش‌های منتشرشده، A24 در حال برنامه‌ریزی برای ساخت اقتباسی سینمایی از بازی Elden Ring است.

این خبر ابتدا توسط Nexus Point News منتشر شد و سپس جف اسنایدر، خبرنگار معتبر حوزه‌ی سرگرمی آن را تأیید کرد. در ادامه MovieWeb نیز گزارش را تایید کرد تا شایعه‌ی ساخت فیلم Elden Ring به واقعیتی بسیار محتمل تبدیل شود. نکته‌ی جالب توجه این است که پست اصلی Nexus Point News از وب‌سایت حذف شده که در موارد مشابه، اغلب به دلیل فشار حقوقی از سوی شرکت‌های درگیر اتفاق می‌افتد که می‌تواند احتمال درست بودن آن را افزایش دهد.

بر‌اساس این گزارش‌ها، A24 قصد دارد الکس گارلند، کارگردان آثاری چون فیلم Ex Machina، فیلم Annihilation، فیلم Men، فیلم Civil War و فیلم Warfare را به‌عنوان کارگردان و نویسنده این پروژه به کار بگیرد. گارلند با سابقه‌ی درخشان خود در خلق دنیاهای پیچیده و مفاهیم فلسفی، گزینه‌ای بسیار مناسب برای جهانی مانند The Lands Between به‌نظر می‌رسد.

بازی Elden Ring که در اسفند ۱۴۰۰ منتشر شد، تا به امروز بیش از ۳۰ میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته و تبدیل به پرفروش‌ترین اثر استودیوی فرام‌سافتور و سریع‌ترین بازی پرفروش تاریخ شرکت بندای نامکو شده است. این بازی با طراحی جهان‌باز بی‌نظیر خود، ساختاری متفاوت از مجموعه‌های قبلی مانند Dark Souls ارائه داد و به یکی از ماندگارترین آثار این نسل تبدیل شد.

هیدتاکا میازاکی، خالق و کارگردان بازی الدن رینگ پیش از این به ساخت اقتباس سینمای این بازی ابراز علاقه کرده بود. با‌توجه‌به این اظهارات و حضور احتمالی A24، می‌توان گفت میازاکی از مدت‌ها پیش از احتمال شکل‌گیری چنین همکاری بزرگی آگاه بوده است. در هر حال باید دید چقدر این شایعه درست است و تا اعلام رسمی A24 یا فرام‌سافتور باید صبر کنیم.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات