ساخت فیلم جدید دنیای دی سی لغو شد

چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
مطالعه 3 دقیقه
کمیک Sgt. Rock
برادران وارنر و دی‌سی استودیو تصمیم به کنار گذاشتن ساخت فیلم Sgt. Rock با بازی کالین فارل گرفتند.
تبلیغات

به نقل از هالیوودریپورتر، فیلم Sgt. Rock از محصولات استودیوهای دی‌سی که قرار بود تابستان امسال به مرحله‌ی فیلم‌برداری برسد، دیگر ساخته نخواهد رفت. منابع نزدیک به هالیوود‌ریپورتر گفته‌اند که این پروژه به کارگردانی لوکا گوادانینو و با بازی کالین فارل در نقش سرهنگ راک در مرحله پیش تولید قرار داشت و طبق برنامه‌ریزی قرار بود در انگلستان جلوی دوربین برود. این پروژه در مراحل استخدام بازیگر قرار داشت و به‌دنبال انتخاب بازیگرانی بود که نقش اعضای تیم Easy Company را ایفا کنند؛ یگان جنگی که با نیروهای نازی در اروپا مبارزه می‌کردند.

منابع می‌گویند که مایک فیست، که در فیلم چلنجز حضور داشته، برای یکی از نقش‌ها انتخاب شده بود. همچنین نقش یک زن مبارز فرانسوی هم مشخص شده بود. هنوز مشخص نیست که چرا این پروژه متوقف شده‌ است، اما یک منبع گفت که این تصمیم به نیازهای زمان‌بندی پروژه و فیلم‌برداری در فضای باز بازمی‌گردد. منبع افزود که پروژه کاملا کنار گذاشته نشده است و احتمال دارد در اواخر سال ۲۰۲۵ فیلم‌برداری شود. یک منبع دیگر بیان کرد که گوادانینو هنوز در حوزه فیلم‌های اکشن آزمایش نشده‌ است و حتی با اینکه بودجه در حدود ۷۰ میلیون دلار بود که رقمی کم برای فیلم‌های کمیک‌بوکی محسوب می‌شود، ممکن است مسئولان در اعتماد خود تردید کرده‌ باشند.

جیمز گان و پیتر سفران، مدیران دی‌سی علاقه خاصی به فیلم Sgt. Rock داشتند که در ابتدا در لیست پروژه‌های فاز اول خود قرار نداشت. اما این دو گفتند که به دلیل کیفیت بالای فیلمنامه نوشته شده توسط جاستین کوریتسکس که در همکاری با لوکا گوادانینو فیلمنامه‌ فیلم Challengers و فیلم Queer را نوشته بود، تصمیم به ایجاد یک فضا برای تولید آن گرفتند.

با اینکه داستان در زمان جنگ جهانی دوم واقع شده‌ است، گفته می‌شود که داستان شامل همکاری راک با مبارز زن مقاومت فرانسوی برای پیدا کردن «نیزه‌ی سرنوشت» است، نیزه‌ای که در هنگام مصلوب شدن عیسی مسیح به او ضربه زده شد که در فوکلور گفته می‌شود دارای قدرت ماوراء طبیعی است. آنها در رقابتی سعی در دستیابی به آن قبل از نازی‌ها دارند.

سرهنگ گروهبان راک توسط رابرت کانیگر و جو کابرت خلق و برای اولین‌بار در سال ۱۹۵۹ معرفی شد. اتفاقات کمیک‌های Sgt. Rock در جنگ جهانی دوم جریان داشت و پیش از این گفته می‌شود آرنولد شوارتزنگر و بروس ویلیس بررای این نقش در نظر گرفته شده‌اند که درنهایت فیلم آن هرگز ساخته نشد.

فیلم Superman قرار است شروع کننده فیلم‌های Gods and Monsters باشد که فیلم سوپرمن قرار است در تاریخ ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۵ (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اکران شود. در ادامه فیلم Supergirl: Woman of Tomorrow برای اکران در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۲۶ (۵ تیر ۱۴۰۵) برنامه‌ریزی شده است. همچنین فیلم Clayface، دیگر فیلم دنیای دی‌سی در تاریخ ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۰ شهریور ۱۴۰۵) اکران خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات