نیل دراکمن درباره گونه جدید و باهوش‌تری از زامبی‌های سریال Last of Us می‌گوید

سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
مطالعه 3 دقیقه
پدرو پاسکال در سریال لست آف آس
نیل دراکمن، خالق لست آف آس در گفتگوی اخیر خود از حضور گونه‌ی تکامل یافته‌تر و باهوش‌تری از انسان‌های مبتلا شده در فصل دوم سریال گفته است.
تبلیغات

درحالی که طرفداران The Last of Us منتظر پخش فصل دوم سریال آن هستند، نیل دراکمن خالق این مجموعه در گفتگوی اخیر خود جزئیات تازه‌ای محتوای فصل دوم سریال را با مخاطبان در میان گذاشته است. براین‌اساس به‌نظر می‌رسد که در این فصل با نوعی زامبی جدید و باهوش‌تر مواجه خواهیم شد که در بازی‌های لست آف آس وجود نداشت. طرفداران بازی‌های The Last of Us می‌دانند که «زامبی» خطاب کردن انسان‌های آلوده شده در دنیای این بازی، عبارت درستی نیست؛ اما گاهی برای سادگی کار از این نام استفاده می‌کنیم.

بعد از این‌که پدرو پاسکال و بلا رمزی بازیگران اصلی سریال درباره اتفاقات «دردناک» این فصل اظهارنظر کردند، حالا نیل دراکمن درباره نوعی زامبی جدید در این سریال که تاکنون دیده نشده، توضیحاتی را ارائه کرده است. کریگ مازن، شورانر سریال قبلاً گفته بود که طرفداران باید خودشان را برای معرفی «استاکرها» و گونه‌های پیشرفته‌تری از انسان‌هایی که به عفونتِ قارچِ کوردیسپس آلوده شدند، آماده کنند.

دراکمن در ادامه‌ی اظهارات مازن در اینباره می‌گوید: «شما گونه‌ی تکامل یافته‌تری از این عفونت قارچی را مشاهده خواهید کرد که بخش‌های خاصی از مغز را زنده نگه داشته و در نتیجه رفتار فرد مبتلا به مراتب هوشمندانه‌تر است. آن‌ها می‌توانند برای حمله با هم هماهنگ شوند و پنهان‌کاری کنند و کارهایی را انجام دهند که ما هرگز ندیده بودیم فرد آلوده‌ی دیگری انجام دهد.»

چیزی که هیولاهای دنیای The Last of Us را از زامبی‌های معمول متمایز می‌کند این است که آن‌ها اجسادِ متحرک نیستند، بلکه آن‌ها آدم‌های زنده‌ای هستند که مغزشان به‌وسیله‌ی عفونتِ قارچِ کوردیسپس گروگان گرفته شده است؛ آن‌ها یک گونه‌ی جانوری جدید به حساب می‌آیند و مثل هر جانور دیگری بی‌وقفه در طولِ حیاتشان تکامل پیدا می‌کنند. پس چیزی که آن‌ها را به‌طور ویژه‌ای ترسناک می‌کند این است که مُبتلاشدگان یک فُرم ثابت ندارند، بلکه طی هرکدام از مراحلِ مختلفِ پروسه‌ی تکاملشان به یک تهدیدِ منحصربه‌فرد بدل می‌شوند.

داستان The Last of Us پیوند غیرمنتظره‌ای بین جوئل با بازی پدرو پاسکال و الی با بازی بلا رمزی را روایت می‌کند که به دنبال تلاش آن‌ها برای بقا در دنیایی که به تصرف انسان‌های آلوده به یک بیماری خطرناک درآمده، ایجاد می‌شود. علاوه بر پاسکال و رمزی، در فصل دوم این سریال شاهد بازگشت گابریل لونا در نقش تامی و روتینا وسلی در نقش ماریا خواهیم بود.

علاوه‌بر‌این، کیتلین دیور در نقش ابی، یانگ میزینو در نقش جسی، ایزابلا مرسد در نقش دینا، دنی رامیرز در نقش منی، اریلا بارر در نقش مل، تاتی گابریل در نقش نورا، جفری رایت در نقش آیزاک دیکسون و کاترین اوهارا در این سریال نقش‌آفرینی کرده‌اند.

پخش فصل دوم سریال The Last of Us از تاریخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۵ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) از شبکه HBO آغاز خواهد شد.

منبع: Comingsoon

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات