دسرهای ترکی که در استانبول باید امتحان کرد
اگر میخواهید خستگی در سفر به استانبول از بین برود، پیشنهاد میشود که سری به این شیرینیفروشها زده و یک روزه خود را به خوردن دسر در این مکانها بگذرانید.
محتوای اصلی این مطلب متعلق به سایت کجارو بوده و در زومجی بازنشر شده است.
استانبول بهعنوان یک شهر بینالمللی چندفرهنگی، گسترهای لذیذ از بهترین نسخههای کلاسیک ترکی چون راحتالحقومها تا دسرهای محبوب و عالی بینالمللی را در برمیگیرد. کجارو در این مقاله شما را با بهترین مکانهایی آشنا خواهد کرد که میتوانید لذیذترین دسرهای استانبول را مزه کنید.
اگر تمایل دارید که سفری برنامهریزی شده و راحت به استانبول داشته باشید، میتوانید تور استانبول را در کجارو بهسادگی جستوجو کنید، از میان فهرست تورهای دهها آژانس معتبر، بهترین تورها را مشاهده و قیمت آنها را مقایسه و درنهایت ارزانترین تور را انتخاب کنید.
۱. قنادی پلیت؛ شیرینی ناپلئونی یا میل فی (Mille-Feuille)
قنادی پلیت (Pelit Pastanesi)، از سال ۱۹۵۷ در حال تهیه دسرهایی فوقالعاده بوده است؛ اگرچه باید گفت که شیرینی ناپلئونی، یکی از برجستهترین دسرهای اصلی اینجا و احتمالا بهترین در شهر به شمار میرود. این شیرینی فرانسوی از چندین لایه شیرینی پفدار با خامه زدهشده در میان لایهها تشکیل و با یک لایه پودر قند، پوشانده میشود.
- غذاها: ترکی، قهوه
- وعدهها: صبحانه، ناهار، برانچ، شام
- ساعت فعالیت: هفت صبح تا ۱۲ شب
- تلفن: ۳۴ ۸۳ ۲۴۷ ۲۱۲ ۹۰+
- آدرس: Rumeli Caddesi No: 61 Osmanbey Beyoglu, Sisli, Istanbul 34371 Turkey
۲. گورمه؛ محلبی (Muhallebi) یا پودینگ
محلبی، یک پودینگ ضخیم طعمدارشده با مصطکی است که معمولا با دارچین تزیین شده و بهصورت سرد سرو میشود. مصطکی به صمغ زرد رنگی میگویند که از درختچهای به نام پسته مصطکی، گرفته میشود. غذاهای لبنی گورمه (Goreme Muhallebicisi) در کورتولوش، یکی از محلههای استانبول، جزو بهترین مکانهایی است که میتوانید این پودینگ شیری و همچنین کازان دیبی (Kazandibi) را امتحان کنید که پودینگی ضخیم با رویه کارامل برشته است.
- غذاها: ترکی، سوپ
- وعدهها: صبحانه، ناهار، برانچ
- رژیمهای خاص: حلال، گیاهخواری
- ساعت فعالیت: هفت صبح تا ۱۱ شب
- تلفن: ۴۳ ۷۱ ۲۳۲ ۲۱۲ ۹۰+
- آدرس: Ferikoy Mh, Kurtulus Cd. 60/B, 34377 sisli/Istanbul, Turkey
۳. نظر؛ نان خامهای یا پروفیترول
قنادی نظر، محلی کاملا ساده است که در ابتدا شاید نظر شما را جلب نکند؛ اما کافی است فقط یک بار وارد آن شوید و شیرینیهای اکلر کوچک و خانه نان خامهای آن را ببینید، مطمئن باشید که آب دهانتان راه خواهد افتاد. نان خامهای، یک نوع شیرینی بهشکل توپ است که از خمیر پفی تهیه شده و داخل آن با خامه زدهشده پر میشود.
- ساعت فعالیت: هفت صبح تا ۱۱ شب
- تلفن: ۴۶ ۲۷ ۲۲۵ ۲۱۲ ۹۰+
- آدرس: Ferikoy Mh, Kurtulus Cd. 182/B, 34377 sisli/Istanbul, Turkey
۴. رستوران بیگ اوغلو؛ باقلوای کورو (Kuru Baklava)
در مکانهای بسیاری در سراسر شهر استانبول میتوانید باقلوا بخورید؛ اما همه آنها خوب نیستند، زیرا کیفیت مواد تشکیلدهنده این شیرینی لذیذ، در طعم آن بسیار موثر است. البته، باید بدانید که هرگز از خوردن باقلوای کورو پشیمان نخواهید شد؛ باقلوایی ضخیم که پر از پسته است. این رستوران که همیشه از کره صاف با کیفیت بالا در طبخ شیرینیهایش استفاده میکند، تجربهای لذیذ و بهیادماندنی از این دسر ترکی را برای شما به ارمغان میآورد.
- غذاها: ترکی، مدیترانهای، خاورمیانه
- وعدهها: ناهار
- ساعت فعالیت: ۷:۳۰ صبح تا ۹ شب
- تلفن: ۴۹ ۰۰ ۳۳۶ ۲۱۶ ۹۰+
- آدرس: Caferaga Mahallesi, General Asim gunduz cd. nailbey sk no:1/b, 34710 Kadikoy/Istanbul, Turkey
۵. رستوران هانکار؛ حلوای سمولینا با بستنی
حلوا، یکی از گزینههای لذیذ در منوی دسرهای ترکی رستوران هانکار (Hunkar) است که از بهترین رستورانهای ترکیه محسوب میشود. در اینجا، بستنی با روکشی از حلوای آرد سمولینا، یک دسر فوقالعاده و جدید برای مشتریان است.
- غذاها: غذای محلی، مدیترانهای، ترکی، خاورمیانه
- رژیمهای خاص: گیاهخواری
- ساعت فعالیت: ۱۲ ظهر تا ۱۰:۳۰ شب
- تلفن: ۶۵ ۴۶ ۲۲۵ ۲۱۲ ۹۰+
- آدرس: Harbiye, Mim Kemal Oke Cd. No:21, 34271 sisli/Istanbul, Turkey