نویسنده: تیم کجارو
// دوشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۵

غذاهای ناب تفلیس که در سفر به گرجستان حتما باید امتحان کنید

در سفر به گرجستان، یکی از اولین کار‌هایی مسافران انجام می‌دهند آن است که به نزدیک‌ترین رستوران هتل خود بروند و غذاهای محلی آن را امتحان کنند.

محتوای اصلی این مطلب متعلق به سایت کجارو بوده و بخشی از آن در زومجی بازنشر شده است.

غذا بخش مهمی از سفرها را تشکیل می‌دهد؛ به همین خاطر مطالب زیادی در مورد غذاها نوشته‌ شده است. گاهی غذا تنها دلیل سفر است. برای مثال رستورانی در سن‌دیگو به نام پومیگرانت (Pomegranate) وجود دارد که غذاهای روسی و گرجستانی تهیه می‌کند و برخی برای تجربه‌ی طعم غذاهای گرجی به این شهر سفر می‌کنند. در این مقاله غذاهای محلی گرجستان را به شما معرفی می‌کنیم که این غذاها در تفلیس نیز به عنوان غذاهای محلی و سنتی شناخته می‌شوند.

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)

نان پنیر گرجستانی

خاچاپوری یا نان پنیر یکی دیگر از وعده‌های غذایی گرجستان است. خاچاپوری انواع گوناگونی دارد که هر کدام مربوط به منطقه خاصی است. یکی از آن‌ها ایمرول خاچاپوری است که به شکل دایره است و در داخل آن پنیر می‌ریزند.

عکس نان پنیر گرجستانی

نوع دیگر خاچاپوری، مگرول خاچاپوری است که شبیه ایمرول خاچاپوری است اما با این تفاوت که درون آن کره و پنیر می‌ریزند.

نان پنیر گرجستانی-کجارو

نوع دیگر آچارولی خاچاپوری است که درون آن را با اسلب یا کره پر می‌کنند و به‌صورت لوله شده و با چنگال سرو می‌شود. شما می‌توانید از این غذا خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

نوع دیگر خاچاپوری شامپورز است که خمیر و پنیر مخلوط را به سیخ می‌کشند و مثل کباب می‌پزند و نوع دیگری از نان پنیرهای گرجستانی خاچاپوری قوریلی است. این نوع از نان پنیر مخصوص منطقه گوریا است که درون آن تخم مرغ پخته شده قرار می‌دهند و بیشتر در کریسمس سرو می‌شود.

پنیر گرجستانی (سالگونی)

سالگونی پنیر گرجستانی است. بافت اصلی آن شبیه پنیر موزارلا و به‌صورت رشته‌ای است که می‌توانید بخش‌های مختلف آن را باز کنید. سالگونی همچنین می‌تواند به عنوان پیش غذا سفارش داده شود و همانند خاچاپوری یکی از اجزای اصلی غذاهای گرجستانی است.

پنیر گرجستانی-کجارو

ناجوقی

ناجوقی یک غذای گرجستانی است که ترکیبی از پنیر تازه و نعناع است که درون لایه نازکی از پنیر ساگونی وجود دارد. این پنیر مخروطی شکل است. 

ناجوقی گرجستان

سالاد مرغ گرجستان (کاتمیس سالاتی)

سالاد دیگری که در منوهای غذایی گرجستانی‌ها وجود دارد کاتمیس سالاتی است= که یک سالاد مرغ ساده با مرغ خرد شده، پیاز، سس مایونز و ادویه‌جات است.

سالاد مرغ گرجستان

سالاد سیب زمینی روسی (سالات الیوی)

سالات الیوی (سالاد الویه) اساسا یک وعده غذایی روسی است اما از آنجایی که گرجستان جزوی از اتحاد جماهیر شوروی بود، غذاهای روسی و گرجستانی ترکیب شده‌اند. بعضی غذاهای روسی در منوهای غذایی گرجستان محبوب هستند. سالاد شامل مرغ و سیب‌زمینی است که با سس مایونز تزیین می‌شود.

سالاد سیب زمینی روسی

خینکالی (سوپ دامپلینگ)

اگر به دنبال غذایی ارزان هستید خینکالی انتخاب مناسبی است و همچنین می‌توانید به عنوان درمان بیهوشی از آن استفاده کنید. خینکالی چیزی شبیه به سوپ دامبلینگ چینی یا سیالونگبو است. اما تفاوت‌هایی نیز دارند. خینکالی با پوششی از آرد تهیه شده است. دسته‌هایی از خمیرها را روی سوپ می‌توانید مشاهده کنید. برای خوردن خینکالی کاسه را با دست نگه دارید و آن را به درون غذا فرو ببرید ابتدا کمی هم بزنید تا دسته خمیرها قاطی شود و سپس کمی از سوپ را بردارید.

خینکالی

اگر می‌خواهید تابستان امسال به تفلیس سفر کنید، ما به شما در انتخاب بهترین تور کمک می‌کنیم؛ برای انتخاب تور گرجستان زمینی و هوایی، می‌توانید به کمک کجارو تورهای آژانس‌های همکار را مشاهده و قیمت آن‌ها را مقایسه کنید؛ ما این امکان را فراهم کرده‌ایم تا بتوانید به‌راحتی و در کمترین زمان، سفرتان را ارزان‌تر از همه جا برنامه‌ریزی کنید.


منبع کجارو
اسپویل
برای نوشتن متن دارای اسپویل، دکمه را بفشارید و متن مورد نظر را بین (* و *) بنویسید
کاراکتر باقی مانده