نویسنده: افشین پیروزی
// سه شنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۹

میت 20 و میت 20 پرو هواوی معرفی شدند

کمپانی هواوی در جریان رویداد امروزش از دو گوشی میت 20 و میت 20 پرو رونمایی کرد که ویژگی‌هایی چون دوربین سه‌گانه دارند. 

لحظاتی پیش هواوی به یک سال انتشار شایعات و گمانه‌زنی‌های بی‌وقفه در خصوص اعضای جدید خانواده‌ی Mate پایان داد و طی رویدادی که در لندن برگزار شد، از گوشی‌های مورد انتظار هوشمند میت 20 و میت 20 پرو را در کنار نسخه‌ی بزرگ‌تر با نام میت 20 ایکس رونمایی کرد. چینی‌ها ادعا می‌کنند که محصولات جدید این شرکت، به‌مدد پردازنده‌ی هفت نانومتری کرین ۹۸۰، دوربین سه‌گانه و باتری‌های حجیم خود، می‌توانند تجربه‌ی بی‌نظیری را برای کاربران به‌ارمغان آورند.

چینی‌ها دوربین سه‌گانه‌ی به‌کاررفته در پی ۲۰ پرو را با اِعمال تغییراتی به Mate 20 و Mate 20 Pro نیز آورده‌اند؛ دوربینی توانمند که حاصل همکاری هواوی با لایکا است. دوربین میت ۲۰ سه سنسور ۱۶، ۱۲ و ۸ مگاپیکسلی را به‌ترتیب در پسِ لنزهایی با دیافراگم f/2.2 و ۱۷ میلی‌متری اولترا واید، f/1.8 و ۲۷ میلی‌متری و در نهایت f/2.4 و ۵۲ میلی‌متری با زوم اپتیکال دو برابری دارد؛‌ در حالی که دوربین میت ۲۰ پرو در بطن خود سنسور ۴۰ مگاپیکسلی رنگی با لنز ۲۷ میلی‌متری f/1.8، سنسور ۲۰ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید ۱۶ میلی‌متری f/2.2 و سنسور ۸ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو ۸۰ میلی‌متری f/2.4 با زوم اپتیکال سه‌برابری را دارد.

میت 20 و میت 20 پرو

شرکت سازنده ادعا می‌کند که خانواده‌ی میت ۲۰ با دوربین منحصربه‌فرد خود می‌تواند هر شخصی را به یک «عکاس حرفه‌ای» بدل کند. هواوی ادعا می‌کند که سنسور ۱/۱.۷ اینچی دوربین میت ۲۰ پرو حدود ۱۲۵ درصد بزرگ‌تر از سایر سنسورهای به‌کارگرفته شده در پرچم‌داران موجود در بازار است و حساسیت بسیار بالایی در برابر نور دارد. دوربین میت ۲۰ پرو می‌تواند تا ایزوی سطح ۱۰۲۴۰۰ را نیز در اختیار کاربران قرار دهد.

لنز اولترا واید لایکا با فاصله‌ی کانونی معادل لنزهای ۱۶ میلی‌متری فول‌فریم، میدان دید فوق‌العاده‌ عریضی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که به‌موجب آن می‌توان حتی در فضا‌های کوچک نیز از سوژه‌های غول‌پیکری همچون هواپیماها، باغ گل یا حتی کوه‌ها، به‌صورت کامل عکاسی کرد. هواوی ادعا می‌کند که خانواده‌ی میت ۲۰ نخستین گوشی‌های دنیا به‌شمار می‌روند که از عکاسی ماکرو با فاصله‌ی ۲.۵ سانتی‌متری تا سوژه پشتیبانی می‌کنند. به‌مدد واحد پردازش عصبی دوگانه‌ی کرین ۹۸۰ یا Dual NPU، دوربین گوشی‌های سری میت ۲۰ از قابلیت‌های بهبودیافته‌ی هوش مصنوعی موسوم به Master AI جهت بهبود خروجی خود بهره می‌برند؛ بدین ترتیب که گوشی می‌تواند با شناسایی ۱۵۰۰ سناریو و ۵۰۰۰ سوژه از ۲۵ دسته، پارامترهای عکاسی به‌صورت خودکار تنظیم کند.

میت 20 و میت 20 پرو

قابلیت HiVision به‌مدد هوش مصنوعی می‌تواند با شناسایی سازه‌های تاریخی، به‌صورت بی‌درنگ، اطلاعاتی را درباره‌ی آن‌ها ارائه دهد یا با شناسایی کالایی خاص، قیمت آن‌ را در فروشگاه‌های اینترنتی مختلف به‌نمایش بگذارد. قابلیت فوکوس خودکار پیش‌بین AI 4D می‌تواند با تشخیص چندین سوژه به‌صورت هم‌زمان، حرکت آن‌ها را به‌صورت بی‌درنگ پایش کند. میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به‌مدد حالت ارتقاءیافته‌ی پرتره، می‌تواند افکت بوکه را با اعوجاج پایین و میزان شارپ‌بودن بالاتری ارائه دهد.

AI Color نام قابلیت جدید دیگری است که با شناسایی اجسام و خطوط اصلی در هر فریم، کاربر را برای ثبت بهتر تصویر راهنمایی می‌کند. خانواده‌ی میت ۲۰ می‌توانند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، پارامترهایی همچون فام (Hue)، میزان اشباع رنگ و روشنایی را تغییر دهند یا با ایزوله‌کردن رنگ یک سوژه و اشباع‌کردن سایر المان‌های تصویر، جلوه‌ای خاص را به عکس بدهند. قابلیت AI Spotlight به میت ۲۰ اجازه می‌دهد تا با شناسایی ویدیوهایی با تم مشابه، به‌صورت خودکار از آن‌ها یک میکس ۱۰ ثانیه‌ای بسازد. لنز اولتراواید به‌کاررفته در دوربین اصلی میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به این گوشی‌های هوشمند اجازه می‌دهد تا ویدیو‌هایی با نسبت تصویر سینمایی ۲۱:۹ ضبط کنند. در حالی که سایر گوشی‌‌های هوشمند برای رسیدن به چنین نسبت تصویری، ویدیوی ضبط‌شده را کراپ می‌کنند، فبلت‌های جدید هواوی ویدیوها را به‌صورت Native به نسبت تصویر ۲۱:۹ دست پیدا می‌کند.

میت 20 و میت 20 پرو

همان‌طور که اشاره کردیم، میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو نخستین گوشی‌‌های اندرویدی دنیا با پردازنده‌ی هفت نانومتری هستند. تراشه‌ی کرین ۹۸۰ از هشت هسته‌ی پردازشی، شامل دو هسته‌ی ۲.۶ گیگاهرتزی Cortex-A76، دو هسته‌ی ۱.۹۲ گیگاهرتزی Cortex-A76 و چهار هسته‌ی کم‌مصرف ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهره می‌برد و نسبت به نمونه‌های ۱۰ نانومتری تا ۲۰ درصد بهبود در عملکرد و ۴۰ درصد بهبود در بهره‌وری انرژی را به ارمغان می‌آورد.

واحد پردازش گرافیکی Mali-G76 نسبت به نسل گذشته، در تسک‌های گرافیکی، ۴۶ درصد بهبود عملکرد و ۱۷۸ درصد بهبود بهره‌وری انرژی را به همراه دارد؛ ضمن اینکه به‌موجب فناوری افزایش فرکانس، می‌تواند با استفاده از هوش مصنوعی، بارهای پردازشی بازی را تشخیص داده و منابع را هوشمندانه‌تر تخصیص دهد. خانواده‌ی میت ۲۰ به‌مدد ارتقاء مودم خود، از لحاظ تئوری می‌توانند به سرعت فوق‌العاده‌ی ۱.۷۳۲ گیگابیت‌برثانیه نیز دست پیدا کنند.

میت 20 و میت 20 پرو

هواوی برای میت تأمین انرژی میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به‌ترتیب دو باتری حجیم ۴۰۰۰ و ۴۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی را نظر گرفته است. فبلت‌های سری میت همواره در زمینه‌ی شارژدهی عملکرد درخشانی داشته‌اند و به‌نظر می‌رسد که اعضای جدید این خانواده نیز با ظرفیت بالای باتری و پردازنده‌ی بهینه‌ی هفت نانومتری خود، از این قاعده مستثنی نخواهد بود. هر دو گوشی سری میت ۲۰ از فناوری فوق سریع و ۴۰ واتی SuperCharge بهره می‌برند که بسیار بالاتر از توان ۲۲.۵ واتی نسل گذشته است و ظرف مدت یک ساعت می‌تواند گوشی را تا ۷۰ درصد شارژ کند.

میت ۲۰ پرو در دو نسخه‌ با حافظه‌ی رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی روانه‌ی بازار خواهد شد، در حالی که نسخه‌ی عادی میت ۲۰ در دو نسخه‌ی ۴ یا ۶ گیگابایتی و حافظه‌‌ی ۱۲۸ گیگابایتی در دسترس کاربران خواهد بود؛ اما امروز هواوی با همکاری توشیبا، استاندارد کارت حافظه‌ی nanoSD را نیز معرفی کردند که فرمی مشابه سیم‌کارت نانو دارد. هر دو فبلت جدید میت ۲۰ از حافظه‌ی نانوSD تا سقف ۲۵۶ گیگابایت پشتیبانی می‌کنند.

میت 20 و میت 20 پرو

فبلت‌های جدید چینی‌ها از فناوری شارژ بی‌سیم سریع ۱۵ واتی نیز بهره می‌گیرند که باز هم نسبت به فناوری شارژ بی‌سیم ۱۰ واتی آیفون ۱۰ اس مکس، سریع‌تر محسوب می‌شود. هواوی ادعا می‌کند که فناوری شارژ بی‌سیم میت ۲۰ حدود ۷۰ درصد از رقبا سریع‌‌تر عمل می‌کند. قابلیت جالب توجه دیگر که تنها میت ۲۰ پرو از آن بهره می‌برد، امکان قابلیت شارژ بی‌سیم معکوس (Wirless Reverse Charging) است که به فبلت بالارده‌ی هواوی اجازه می‌دهد تا دستگاه‌هایی با قابلیت شارژ بی‌سیم دیگر را نیز شارژ کند.

میت ۲۰ پرو از نمایشگر ۶.۳۹ اینچی OLED با لبه‌های خمیده، رزولوشن +QHD و نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ بهره می‌برد که اکنون حاشیه‌های بسیار باریکی دارد و در لبه‌ی بالا به یک بریدگی عریض ختم می‌شود؛ در حالی که نسخه‌ی عادی میت ۲۰ از نمایشگر ۶.۵۳ اینچی LCD با رزولوشن +FHD، نسبت تصویر ۱۸.۷:۹، روشنایی ۸۲۰ نیتی در کنار پشتیبانی از محتوای HDR و فضای رنگی DCI-P3 استفاده می‌کند که در لبه‌ی بالا بریدگی کوچکی به‌فرم قطره دارد. باید توجه داشته باشید که دلیل تفاوت در ابعاد بریدگی‌ها، به بهره‌گیری میت 20 پرو از سیستم تشخیص چهره‌ی سه‌بعدی بازمی‌گردد.

میت 20 و میت 20 پرو

سیستم تشخیص چهره‌ی میت ۲۰ پرو با نگاشت چهره‌ی کاربر از طریق هزار پرتو مادون قرمز کار می‌کند و امکان احراز هویت برای تراکنش‌های مالی Alipay ،WeChat Pay‌ و Huawei Pay را فراهم می‌آورد. هواوی مدعی است که سیستم مورد بحث ظرف مدت ۵۰۰ میلی‌ثانیه، چهره‌ی کاربر را شناسایی می‌کند و خطای آن یک در میلیون خواهد بود. داخل بریدگی نمایشگر میت ۲۰ پرو، ماژول‌هایی مانند دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی RGB، پرتاب‌کننده‌ی پرتوهای مادون قرمز و دوربین IR قرار دارد. وجه تمایز دیگر میت ۲۰ پرو با نسخه‌ی عادی، به‌ اضافه‌شدن حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر با تشخیص پویای ۱۰ سطح فشار در این فبلت گران‌قیمت بازمی‌گردد. در حالی که میت ۲۰ چنین قابلیتی ندارد و از حسگر اثر انگشت عادی برای احراز هویت استفاده می‌کند، این حسگر در پنل پشتی گوشی و پایین ماژول دوربین اصلی جای دارد.

پرچم‌داران جدید هواوی به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۹.۰ پای و رابط کاربری EMUI 9.0 روانه‌ی بازار خواهند شد. چینی‌ها زبان طراحی EMUI‌ را بهبود داده‌اند و ظاهر اپلیکیشن‌های مختلف هم‌خوانی دارد. هواوی ادعا می‌کند که طراحی رابط جدید ارگونومیک‌تر از گذشته است؛ به‌عنوان مثال بسیاری از المان‌های UI به نیمه‌ی پایینی انتقال یافته تا بدین ترتیب در دسترس‌تر از گذشته باشند؛ ضمن اینکه برای ارتقاء تجربه‌ی بصری، ناوبری مبتنی بر ژست‌های حرکتی نیز مانند آنچه از گوشی‌های جدید اپل سراغ داریم، در EMUI 9.0 قابل استفاده خواهد بود.

چینی‌ها ادعا می‌کنند که رابط کاربری EMUI 9.0 در میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به‌مدد هوش مصنوعی، می‌تواند الگوی استفاده‌ی کاربر از گوشی را تشخیص دهد و با تخصیص بهینه‌ی منابع، سرعت و پایداری دستگاه را در طولانی‌مدت حفظ کند. فناوری GPU Turbo 2.0 نیز در رابط کاربری سری میت ۲۰ حاضر است و از بازی‌هایی همچون PUBG Mobile ،Vainglory ،NBA2K18 ،Arena of Valor و Rules of Survival‌ پشتیبانی می‌کند. این فناوری به‌لطف AI منابع را به‌صورت بهینه تخصیص می‌دهد تا بازی‌ها روان‌تر اجرا شوند؛ ضمن اینکه کاربران امکان ضبط بازی را داشته باشند. GPU Turbo 2.0‌ از لمس‌های تصادفی نیز جلوگیری می‌کند.

میت 20 و میت 20 پرو

میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو از اسپیکر استریو استفاده می‌کنند؛ اما برخلاف پرچم‌داران دیگر، اسپیکر اصلی در لبه‌ی پایین جای ندارد و در عوض، صدا از پورت USB - C خارج خواهد شد. هواوی جک ۳.۵ میلی‌متری را در میت ۲۰ حفظ کرده؛ اما آن را از نسخه‌ی پرو کنار گذاشته است. پرچم‌داران جدید چینی‌ها طراحی متقارنی دارند و میت ۲۰ پرو نخستین گوشی‌‌ هوشمند دنیا به‌حساب می‌آید که در طراحی آن‌ به ضریب درگ بدنه نیز توجه شده است. هواوی به این موضوع با عنوان Flowing Design اشاره می‌کند؛ بدین ترتیب که گوشی با لبه‌های منحنی‌شکل خود به‌خوبی در دست قرار می‌گیرد، ضمن اینکه چینی‌ها روی بدنه‌ی گوشی الگویی موسوم به Hyper Optical Pattern استفاده کرده‌اند تا بدین ترتیب سطح گوشی لغزنده نباشد و به‌سادگی اثر انگشت را جذب نکند.

هواوی ماژول دوربین سه‌گانه‌ی هر دو گوشی را به چهار نقطه‌ای شامل سه دوربین و فلش LED قرار داده است تا نمای پشتی محصول یادآور چراغ‌های خودروی سوپر اسپرت پورشه ۹۱۸ اسپایدر باشد. میت ۲۰ مقاومت چندان بالایی در برابر آب و گردوغبار ندارد و توانسته است تا گواهی IP53 را دریافت کند؛ در حالی که میت ۲۰ پرو مقاومت بسیار بالایی دارد و گواهی IP68 را از مؤسسه‌ی IEC دریافت کرده است. هواوی فبلت میت ۲۰ پرو را در پنج رنگ سبز، آبی، توایلایت، صورتی و مشکی عرضه خواهد کرد؛ اما توجه داشته باشید که تنها سه رنگ سبز، آبی و توایلایت الگوی Hyper Optical را روی بدنه‌ی خود خواهند داشت. در نقطه‌ی مقابل، میت ۲۰ تنها در دو رنگ مشکی و آبی در دسترس کاربران خواهد بود.

در ادامه از شما دعوت می‌کنیم برای مشاهده‌ی مشخصات فنی انواع گوشی هواوی و قیمت به بخش موبایل دیتابیس محصولات زومیت مراجعه کنید.


منبع زومیت
اسپویل
برای نوشتن متن دارای اسپویل، دکمه را بفشارید و متن مورد نظر را بین (* و *) بنویسید
کاراکتر باقی مانده