بسته های الحاقی Resident Evil 7 برای پی سی و ایکس باکس وان نیز منتشر شدند

چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲
مطالعه 1 دقیقه
Resident Evil 7
بسته‌های الحاقی Resident Evil 7 که برای پلی‌استیشن 4 منتشر شده بودند، برای ایکس‌باکس وان و پی‌سی نیز منتشر شدند.
تبلیغات

برای نسخه پلی‌استیشن 4 بازی رزیدنت اویل 7 تا به امروز دو بسته الحاقی با نام‌های Banned Footage Volume 1 و Banned Footage Volume 2 منتشر شده است. بسته اول دو مرحله با نام‌های Bedroom و Nightmare و یک حالت بسیار سخت به اسم Ethan Must Die را به بازی اضافه می‌کند و بسته دوم هم دو سناریو دیگر به بازی اضافه می‌کند؛ سناریو اول «۲۱» نام داشته که در آن باید وارد یک بازی مرگ و زندگی شوید که توسط لوکاس بیکر هدایت می‌شود و سناریو دوم هم که Daughters نام دارد، وقایع پیش از خط داستانی اصلی بازی را روایت می‌کند.

بسته دوم همچنین حالتی به اسم Jack's 55th Birthday را نیز به بازی اضافه می‌کند که حال و هوایی طنز داشته و در آن باید به جک بیکر، آنتاگونیست اصلی بازی، غذا بدهید!

حال در جدیدترین اخبار بازی، اعلام شده که هر دو این بسته‌ها که پیش از این در انحصار پلی‌استیشن 4 بودند، روی پی‌سی و ایکس‌باکس وان نیز قابل دریافت هستند.

بازی Resident Evil 7 یکی از موفق‌ترین آثار چند وقت اخیر بود که در بررسی زومجی نمره ۸ را دریافت کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات